Scene dramatice pe aeroportul Luton din Londra. Mii de români nu au mai putut decola spre casă, după ce mai multe zboruri au fost amânate din cauza ninsorii puternice. Pasagerii și-au petrecut ultimele nopți în aeroport și au dormit întinși pe jos. De supărare, un român a făcut un scandal monstru cu angajații aeroportului și și-a rupt pașaportul.

Aglomerație, haos și nervi întinși la maximum. Așa arată de aseară aeroportul Luton din Londra, după ce vremea rea a făcut ca mai multe aeronave să rămână la sol. Cursele din Londra către Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Bacău, Suceava sau București nu au mai putut fi efectuate, iar pasagerii au rămas blocați în aeroport, fără să aibă habar când vor ajunge acasă. Oamenii au dormit pe unde au apucat: în sălile de așteptare, pe jos sau chiar în fața birourilor de informații. Alții au stat ore întregi în avionul blocat la sol.

Zborurile cu probleme au dat peste cap toate planurile românilor din Marea Britanie

Mai mulți pasageri s-au plâns din cauza zborurilor anulate sau amânate și, în special, de modul în care au fost tratați în avion: „Am fost efectiv ținuți captivi în avionul Wizz Air. Orice ai numi tu 6 ore ținut într-un loc închis, fără mâncare, fără drept la mișcare sau fără toaletă! După 6 ore, pardon, după 7 ore, ne-au lăsat să ieșim din avion.

10 ore mai târziu, cazarea promisă nu a fost oferită, iar programarea zborului, nici atât”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Gestul inedit al unui român: și-a rupt pașaportul în aeroport în fața angajaților: „Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu”

WizzAir le sugerează pasagerilor în cauză să-și caute singuri cazare

Din cauza existenței limitate de cazare, compania aeriană WizzAir nu poate oferi persoanelor care nu se mai pot deplasa acasă garanția că au unde să înnopteze, așa că le recomandă pasagerilor: „să își rezerve singuri cazarea și să evite călătoria la aeroport. Costul va fi rambursat într-o limită rezonabilă după depunerea unei sesizări cu chitanțele aferente pe website-ul Wizz Air”.

Citește și: VIDEO- Sute de români blocaţi pe aeroporturile din Marea Britanie

Aeroportul din București se află în aceleași condiții

Pe aeroportul din Capitală  regăsim același peisaj: călătorii așteaptă, înconjurați de bagaje, de ore întregi un zbor care să îi ducă spre Marea Britanie. Printre ei, și doi părinți care abia reușesc să îi stăpânească răbdarea celei mici.

„Trebuia să plecăm azi dimineață și s-a anulat zborul. Acum am văzut că aeroportul a fost închis temporar și nu știm dacă vom ajunge”, sunt vorbele unei mame, care reușește cu greu să liniștească agitația copilului ei.

Doar astăzi, pe aeroportul Henri Coandă erau programate 2 curse spre Londra și alte trei sosiri, zboruri ce însă nu au fost operate din cauza condițiilor meteo.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Zăpada din Anglia anulează zboruri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si