Cantitățile mari de apă au măturat totul în calea lor. Oamenii au rămas fără bunuri din curte, animale și chiar locuințe. Mai multe persoane și-au legat mașinile de garduri pentru a nu fi luate de viituri. Iașul s-a transformat într-o mică Veneție.

Citește și: Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

Apa a umplut străzile în doar câteva minute, iar traficul a fost îngreunat.

În Dolj, una dintre cele mai afectate localități este Grecești. Aici, locuințele a 400 de oameni au fost distruse în câteva clipe de revărsările de ape. 

Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

Majoritatea regiunilor din estul țării vor fi lovite de furtuni și descărcări electrice. Cod galben de averse până la ora 10 pentru Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei, sudul Dobrogei, precum și pentru Carpații Orientali și Meridionali. 

Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei, sudul Dobrogei, precum și pentru Carpații Orientali și Meridionali se află sub avertizare de Cod galben până la ora 10.

Citește și:  București: O femeie a fost rănită, după ce un copac a căzut peste ea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aici se vor înregistra cantități semnificative de apă de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în Moldova și 30 de grade în Oltenia.  Și la munte vremea va fi instabilă, iar spre seară se vor înregistra averse.

Citește și:  Inundațiile fac prăpăd în Hunedoara: Mai multe drumuri au fost blocate

O femeie a fost rănită, după ce un copac a căzut peste ea

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost rănită duminică, în Capitală, mai exact în parcul IOR, după ce un copac s-a prăbuşit peste aceasta. Din fericire, femeia a fost scoasă înainte ca echipajele să ajungă la fața locului.

Citește și:  Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită după ce mașina în care se aflau a căzut în râul Cerna

Din fericire, femeia a fost ajutată de martori înainte ca echipajele de  salvare din cadrul inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov să ajungă la faţa locului. Ea a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Potrivit oficialilor ISU Bucureşti Ilfov, incidentul a avut loc duminică după-amiază, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie, precum şi ambulanţa SMURD.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cod portocaliu de inundații. Hidrologii au emis mai multe avertizări

Înainte de sosirea echipajelor, femeia fusese scoasă de sub copac.

Aceasta are aproximativ 75 de ani, era conştientă in urma incidentului şi a fost transportată la spital pentru un control mai amănunțit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si