Planeta norocoasă, Jupiter, va tranzita zodia Berbec începând cu 20 decembrie 2022 până în 16 mai 2023. Mai mult, aceeași planetă va tranzita zodia Taur din mai 2023 până în mai 2024. Acest tranzit vine cu mai multă încredere pentru toți nativii din zodiac și cu motivația de a-și îmbunătăți stilul de viață.

zodia taur

Zodia care se îmbogățește în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Ce zodie își va mări veniturile în 2023?

Cel mai probabil nativii acestei zodii se vor îmbogăți câștigând sume frumoase de bani. Vor profita de toate oportunitățile care le ies în cale pe plan profesional, iar munca în plus le va aduce venituri pe măsură, potrivit nevoilor și motivațiilor din viața lor. Nativii din zodia Taur, căci despre ei este vorba, vor începe o nouă etapă importantă pentru parcursul lor.

Totodată, Jupiter în zodia Berbec îi va face să își urmeze visele și să le transforme în realitate, prin muncă.

Citeste si: Horoscop de weekend 8-9 octombrie 2022: Perioadă extrem de bună pentru aceaste zodii

Taurul va fi zodia care va câștiga cei mai mulți bani în anul 2023! Vor face tot ce le stă în putere pentru a deveni o versiune mai bună a lor și pentru a-și îndeplini visele. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Va fi un an benefic pentru Tauri pentru că astrele îi îndeamnă să nu renunțe și să aibă mai multă încredere în propriile forțe. Vor fi puși în situații în care vor învăța lucruri noi. Influența lui Jupiter îi va face să câștige sume mari de bani pe care îi vor investi pentru a crește sumele. 

Sunt șanse foarte mari ca această schimbare să aducă o sursă de venit importantă comparativ cu cea anterioară.

Pentru Tauri oportunitățile vor continua să apară în 2023!

zodia taur

Zodia care se îmbogățește în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi anul 2023 pentru Tauri?

Sănătate: Anul 2023 vine cu multă energie, iar starea de sănătate a Taurilor va depinde foarte mult de modul în care vor alege să utilizeze această energie. Viciile precum tutunul sau consumul de alcool ar trebui lăsate sau cel puțin reduse. Dieta are și ea un rol important în 2023, mai ales că alimentația oferă nivelul de energie necesar pentru a putea duce la capăt planurile pe care le au acești nativi. Orice fel de mișcare este ideal pentru Tauri, fie că este vorba despre excursii, programe de grup, dans sau fitness. În ultima parte a anului 2023 sistemul nervos și sistemul digestiv pot face ceva probleme. Din acest motiv ar fi bine să nu neglijezi odihna și alimentația.  

Citeste si: Luna Plină octombrie 2022: Decizia a fost luată! Zodiile care au parte de un moment de vis

Dragoste și relații: La acest capitol, pentru Tauri, relațiile se vor îmbunătăți în 2023. Mai exact, își pot mări cu ușurință cercul de prieteni și cel de afaceri. 

În dragoste, Taurii se vor confrunta cu  mai multe discuții în contradictoriu cu persoana iubită, mare parte din discuțiile pe care le au pornesc de la bani. Dacă relația de cuplu este la început, iar partenerul de viață nu a căpătat încă destulă încredere certurile pot escalada.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Alți nativi pot fi puși în situația în care partenerul de cuplu le va spune că nu sunt pregătiți pentru a porni împreună pe același drum.  Anul 2023 este delicat pentru relațiile de cuplu: relațiile amoroase fie vor deveni mai puternice, fie va avea loc o ruptură în cazul Taurilor, ajungându-se la despărțire. 

Cei singuri își pot întâlni marea iubire în primele luni din 2023 sau în partea a doua a anului.

Citeste si: Luna Plină octombrie 2022: Decizia a fost luată! Zodiile care au parte de un moment de vis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si