Mădălina Manole a murit acum 12 ani. Vedeta s-a sinucis și a lăsat în urma ei un copil în vârstă de un an. Anii au trecut, iar minorul s-a transformat într-un adolescent frumos. El îi seamănă izbitor cântăreței. Băiatul nu apare la televizor, deoarece tatăl lui Mircea îl ferește de presă.

Citește si: Femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole a ajuns mare şef la Fisc! Vezi cum a  avansat de trei ori în funcţie Berta Slav şi ce salariu uriaş are!

În urmă cu 12 ani, românii au fost șocați de moartea artistei Mădălina Manole. Nimeni nu se aștepta ca ea să se sinucidă. Pe data de 14 iulie 2010 era ziua ei de naștere. Urma să fie o zi fericită, însă totul a luat o întorsătură neașteptată. Data de 14 iulie a devenit o zi tragică.

În această zi, în urmă cu 12 ani, Mădălina Manole a fost găsită moartă la parterul vilei în care locuia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au constatat decesul. Acum, la 12 ani de tragicul eveniment, poate vă întrebați cum arată fiul regretatei artiste.

12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Viața Mădălinei Manole nu prevestea această nenorocire. Ea avea 43 de ani, un soț și un copil de un an și o lună. Urma să lanseze un album și avea multe planuri în acel an.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Familia Mădălinei Manole a fost în audiență la Laura Codruța Kovesi, după moartea artistei! Răspunsul dat de aceasta i-a revoltat

Un moment de declin și a urmat o tragedie. Ea a uitat de tot și a lăsat în urma ei durere, lacrimi și suspine. Întreaga țară a plâns-o pe regretata artistă. Familia a fost copleșită de durere.

Fata cu părul de foc, așa cum era poreclită, a căzut în holul casei în care locuia alături de soț și fiu, asta după ce consumase o substanță toxică. Artista a lăsat un bilet de adio, dar și un mesaj pe telefonul mobil. În urma ei a rămas un copil de un an fără mamă, un soț îndurerat și o familie plină de durere.

Citește si: Ce a scris regretata Mădălina Manole în biletul de adio, chiar înainte să își pună capăt zilelor!

Anii au trecut, iar viața a mers mai departe. Când a rămas orfan, Petru Mircea avea doar un an. În prezent, minorul are 13 ani și este pe cale să devină un adolescent în adevăratul sens al cuvântului. Băiatul seamănă mult cu mama lui. Din păcate el este ținut ascuns de către tatăl lui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia artistei nu se poate bucura pe deplin de prezența copilului. Cu siguranță, Mădălina Manole ar fi fost extrem de fericită să-și vadă fiul crescând.

Citește si: Fratele Mădălinei Manole dă de pământ cu Răzvan Simion! Declarațiile care l-au scos din minți pe Marian: "Ce priceput e el în problemele astea feminine, cu depresii!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si