Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Care este secretul pentru cele mai delicioase murături

„Într-adevăr, astăzi de Ziua Internațională a Murăturilor. M-am gândit să vă fac poftă cu murături deosebite, realizate după rețete speciale. Acum, o să-l rog pe colegul meu să vă arate ce pastel de culori și ce combinații minunate avem pe masă și cred că este momentul să aflăm și secretul lor vreau să o întreb pe dna.

Câte sortimente de murături avem pe masă?”

Flori Chitaru:  „Pe masă sunt multe sortimente de murături. Culorile sunt date de legumele care sunt puse la murat. Cele care sunt roșii sunt de la varza roșie, care colorează toate legumele care sunt puse împreună la murat. Sunt castraveți, ardei iute, gogonele. Majoritatea sunt puse în saramură, gogoșoarii sunt puși în oțet.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Dana Luțu, reporter Kanal D:   „Vorbeam să le facem poftă tuturor. Haideți să facem un platou de murături împreună. Avem gogoșari care trebuie să fie puși cu hrean.”

Flori Chitaru:  „Trebuie puși cu hrean ca să reziste foarte bine peste iarnă, castraveți care sunt puși în saramură și care au un secret al lor: să fie puși până de Sfântă Marie.

Conopida care merge cu orice conopida, secretul este să fie puși la timpul lor. Restu murăturilor e bine să fie puse între Sfânta Paraschiva și Mihai și Gavril.” 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si