Poliția de Frontieră Română a depistat 15 cetățeni străini care încercau să treacă ilegal granița în Ungaria, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Citeste si: 12 refugiați ucraineni, dispăruți în România, după ce ar fi trecut ilegal granița

„În data de 25.04.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile pentru o societate comercială din Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, nouă cetăţeni străini”, se arată în comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoanele sunt cetățeni din Siria și Turcia.

Citeste si: 12 migranţi au fost prinşi când încercau să iasă ilegal din România. Se aflau într-o autoutilitară condusă de un bărbat fără permis

Alți 12 migranți, prinși când încercau să iasă ilegal din România

Trecere ilegală a frontierei și în zilele Paștelui. Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat un cetăţean roman care a ajutat doisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan în încercarea de a trece ilegal granița României. Bărbatul român nu poseda permis de conducere.

Citeste si: 32 de cetățeni din Africa și Asia au încercat să treaca ilegal în Ungaria

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 12.00, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit pentru verificări, pe comunicaţia DN57, la intrarea în localitatea Jamu Mare, judeţul Timiş, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, cetăţean român”

se precizează într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si