Dimpotrivă, este din plin apreciată atmosfera cât se poate de relaxată, care le permite tuturor participanților să se cunoască mai bine și chiar să se împrietenească. Există mai multe feluri de a organiza un team building alaturi de Brightway, însă întotdeauna acesta cuprinde următoarele etape esențiale:

• începutul, reprezentat de parcurgerea drumului, sosirea la destinație și desfacerea bagajelor;

• activitățile propriu-zise, care permit mai buna cunoaștere a colegilor printr-o serie de jocuri și provocări distractive;

• debriefing-ul, care constă în retrăirea exercițiilor și analiza modului în care s-a lucrat împreună;

• petrecerea, la fel de importantă pentru întărirea legăturilor de prietenie și pentru crearea unor amintiri frumoase;

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

• plecarea, care nu se petrece oricum, ci având în vedere acțiuni concrete de implementat pe viitor în echipă.

Există multe variante de activități în cadrul unui team building, dar în continuare vor fi prezentate unele dintre cele care se bucură de cea mai mare apreciere.

Chain Reaction – pentru a înțelege importanța fiecărui membru al echipei

Activitățile pun la încercare imaginația participanților, dar și îndemânarea și coordonarea în echipă.

Se lucrează cu stive de materiale care sunt inițial lipsite de orice noimă, însă treptat echipele ajung să construiască mecanisme acționate automat, astfel încât să genereze o adevărată reacție în lanț. Finalul este impresionant inclusiv din punct de vedere vizual, generând imagini de neuitat.

În acest fel, se răspunde nevoii de înțelegere la nivel colectiv și fiecare conștientizează de ce este important să respecte opiniile celorlalți. Se ajunge la un grad sporit de implicare personală și de cooperare pentru atingerea unor obiective comune clar definite.

3 dintre cele mai îndrăgite și eficiente variante de team building! Și echipa ta poate să profite!

3 dintre cele mai îndrăgite și eficiente variante de team building! Și echipa ta poate să profite!

Survival Camp – pentru a face față, împreună, oricărei provocări

Acest team building oferă o experiență total inedită, în cadrul căreia membrii echipei pot să învețe tehnici reale de supraviețuire, exact ca în emisiunile de pe canalele de filme documentare. Ei sunt puși în situația de a colabora și de a găsi soluții în sălbăticie, ceea ce duce la întărirea coeziunii, dar și la distracție pe cinste.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Activitățile se desfășoară fie la munte, fie în zone de pădure din apropierea orașelor, care să pună la încercare abilitățile de supraviețuire ale angajaților. Sunt învățate tehnici reale de identificare a surselor de supraviețuire și se participă la activități de îmbunătățire a comunicării în echipă.

Diversity & Inclusion – pentru a accepta diferențele

Tema diversității este din ce în ce mai importantă în lumea de azi și începe să devină chiar obligatorie în anumite culturi organizaționale.

Prin activitățile desfășurate, participanții înțeleg importanța diversității atât la lucru, cât și în viață în general.

Sunt identificate motivele pentru care unele persoane sunt reticente față de idei sau principii noi. De asemenea, în loc să se teamă de ceea ce este diferit, reușesc să înțeleagă ce aduce valoros fiecare om, indiferent de caracteristicile care îl diferențiază de cei din jur sau, uneori, tocmai datorită acestor caracteristici individuale.

Fiecare dintre aceste variante de team building redefinește în mod pozitiv relațiile dintre colegi, întărește spiritul de echipă și aduce beneficii majore organizației în ansamblu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si