Un abonament la masaj

Fă-i cadou un abonament la masaj și nu ai cum să dai greș. O relaxare atât pentru corp, cât și pentru suflet, masajul are multe beneficii pentru femei: reduce celulita, îmbunătățește aspectul pielii, aduce o stare de bine, alungă insomnia. Îți recomandăm să alegi masajul suedez care relaxează întreaga musculatură, iar dacă ai nevoie de mai multe idei privind tipurile de masaj și beneficiile lor, le găsești pe blogul Komoder.

O vacanță

Mai sunt câteva luni până la vară, așa că ai timp să te gândești la o vacanță relaxantă, fie în cuplu, fie împreună cu toată familia. Iar dacă vacanța de vară este deja aleasă, un city break este oricând binevenit. Poți alege o destinație romantică, precum Parisul, sau una neobișnuită, precum țările nordice.

O experiență inedită

În ultimii ani, experiențele sunt cadouri tot mai căutate și pe bună dreptate. De ce să oferi un obiect, când destinatarul cadoului are deja tot ce îi trebuie? Foarte multe dintre obiectele primite în dar ajung părăsite într-un sertar, pe când experiențele speciale nu vor fi niciodată uitate. Poți face cadou o cină romantică, într-un loc deosebit, dar, la fel de bine, poți face cadou o experiență inedită, cum ar fi un zbor cu elicopterul, o degustare de vinuri, călărie, tir cu pușca în poligon, tur gastronomic, workshop de parfumerie.

Iar dacă jumătatea ta este iubitoare de adrenalină, există o mulțime de idei pentru ea: rafting, sailing, paragliding, sărituri cu parașuta sau zboruri cu balonul.

O sesiune cu un stilist personal

Orice femeie, oricât de pricepută (sau nepricepută) în ale modei, va aprecia o sesiune de consiliere cu un stilist personal. Un stilist o va ajuta să descopere ce tip de siluetă are, să își definească stilul personal și să își aleagă tipuri de haine care îi plac și îi pun în valoare calitățile fizice.

Mai mult, un stilist poate da sfaturi în ce privește culorile care îi vin bine unei femei, inclusiv culoarea părului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si