Pe piață vei găsi o gamă variată de cămăși damă, simple sau cu diferite modele sau accesorii, în diferite culori și din diferite materiale. Astfel, vei avea posibilitatea să găsești cea mai potrivită cămașă pentru stilul tău, pe care o poți integra în ținute elegante, alături de fuste sau pantaloni eleganți și pantofi cu toc, cât și în ținute casual, alături de pantaloni lejeri sau blugi și teneși sau balerini.

Dacă vrei să optezi pentru o cămașă și să obții o ținută elegantă cu care să mergi la birou sau la o întâlnire de afaceri, iată câteva idei care te vor ajuta să atragi toate privirile:

Cămășile simple – un articol vestimentar must-have

Cămășile simple, cu o croială clasică sunt ideale pentru mersul la birou, o întâlnire de afaceri sau pentru un interviu de angajare. Acest tip de cămașă este foarte ușor de asortat, putând fi purtat atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Dacă vrei o ținută pentru un interviu de angajare, atunci cea mai bună opțiune este o fustă creion midi și o pereche de pantofi cu toc. În schimb, pentru o zi obișnuită la birou, poți opta pentru o cămașă simplă în nuanțe deschise, o pereche de blugi care să se potrivească din punct de vedere cromatic, o pereche de pantofi cu toc sau pantofi eleganți și o geantă voluminoasă.

Un aspect foarte important este accesorizarea. Ținând cont de faptul că ținuta este una simplă, poți opta pentru coliere sau cercei statement sau pentru accesorii cu perle.

Citeste si: 3 trucuri de întreținere a sănătății părului

Cămășile cu jabou, volănașe, manșete late sau funde– oferă un plus de feminitate ținutei tale

Dacă vrei ca ținuta ta să atragă toate privirile, atunci optează pentru cămăși cu o croială mai îndrăzneață sau pentru cămăși cambrate cu diferite elemente care să le scoată în evidență.

De exemplu, cămășile cu jabou sau volănașe pot fi purtate cu pantaloni eleganți cu talie înaltă, în culori îndrăznețe și îți vor scoate în evidență feminitatea. De asemenea, cămășile cu manșete late sau funde de dimensiuni mari vor oferi un plus de stil ținutei tale, acestea potrivindu-se foarte bine cu fuste cu talie înaltă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

4 tipuri de cămăși elegante perfecte pentru birou
4 tipuri de cămăși elegante perfecte pentru birou[Sursa foto: Inpuff.ro]

Cămășile cu imprimeu animal print – ideale pentru ținute sexy și elegante

Dacă ești o persoană mai îndrăzneață și vrei să integrezi o cămașă într-o ținută sexy, atunci poți apela la o cămașă cu imprimeu animal print. Indiferent de tipul de imprimeu sau de culorile alese, acest tip de cămașă va atrage toate privirile, punând accent pe feminitatea ta. Un aspect foarte important când vine vorba de cămăși cu imprimeu animal print este faptul că accesorizarea trebuie să fie cât mai simplă, iar ținuta nu trebuie să mai conțină un alt tip de imprimeu.

4 tipuri de cămăși elegante perfecte pentru birou
4 tipuri de cămăși elegante perfecte pentru birou[Sursa foto: Inpuff.ro]

Cămășile cu imprimeu floral – ideale pentru primăvară-vară

Un alt tip de cămașă foarte apreciat este cel cu imprimeu floral, acesta fiind potrivit mai ales în sezonul cald. De exemplu, dacă vrei să obții o ținută fresh de vară, poți opta pentru o cămașă viu colorată, cu mâneci scurte și imprimeu floral, alături de o pereche de pantaloni scurți sau o fustă cloș.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Cum arata casa lui Bill Gates din Washington. A costat peste 120 milioane de dolari


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si