Chiar dacă, în general, produsele de lux sunt accesibile doar pentru cei cu venituri foarte mari, există o gamă destul de variată de articole pe care și le poate permite aproape oricine. Iată câteva exemple:

Finisaje de lux pentru casă

Trăim cu senzația că amenajarea unei case luxoase ne destabilizează bugetul. De fapt, există trucuri prin care poți să dai locuinței tale un aspect elegant și rafinat fără să faci împrumuturi la bancă.

Tapetul și fototapetul sunt în sine niște finisaje de lux, pentru că aspectul și textura lor sunt prețioase și au darul de a schimba total atmosfera unui interior. Sunt multe variante ale acestor produse care te vor convinge de acest lucru și dacă faci un calcul, vei vedea că îți poți permite acest lux fără eforturi financiare prea mari.

Cosmetice de calitate

Produsele cosmetice ne ajută să ne îngrijim mai bine și să fim mai frumoși. E drept că un set complet de cosmetice de lux ne poate costa foarte mult, dar dacă alegi ca produsul pe care îl folosești cel mai des sau care contează cel mai mult pentru tine să fie unul de calitate, vei vedea că efortul financiar este unul pe care ți-l poți permite. De exemplu, poți să alegi să folosești un parfum bun în locul unuia de serie, din supermarket.

Costă, într-adevăr, mai mult, dar și ține mai mult, iar impactul pe care îl va avea asupra ta și a celor din jur este neprețuit.

Citeste si: Nuantele casei dau moda decoratiunilor

Ceasuri

Ceasul de mână este prin definiție un produs de lux. Dar decât să îți iei mai multe, asortate cu toate ținutele, mai bine îți iei unul și bun.

Dacă vei căuta în magazinele online, vei descoperi oferte foarte bune la unele ceasuri de calitate, care îți vor schimba total imaginea, pentru că un ceas frumos, de la un brand apreciat, va produce întotdeauna o impresie bună.

Încălțăminte

Încălțămintea contează poate cel mai mult la o ținută. Dacă hainele pot fi spălate și călcate și astfel să arate întotdeauna ca noi, o pereche de pantofi ieftini se vor degrada chiar și după o singură purtare și își vor arăta adevărata „valoare”. Având în vedere că ai nevoie de un număr limitat de încălțări pe sezon, poți să faci un efort ca să îți cumperi unele de calitate. Vei vedea că investiția se va amortiza, pentru că o pereche bună de încălțăminte va rezista și va arăta „ca nouă” câteva sezoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: 5 metode prin care locuința va fi mai luminoasă

Ochelari de soare

Sunt un articol util și de impact. Totuși, ochelarii de soare ieftini, pe lângă faptul că îți pot face rău, vor arăta ieftin. Chiar și cele mai cunoscute branduri au prețuri accesibile în extrasezon, așa că poți să te organizezi și să faci „investiția” pe modelul „iarna îți faci car și vara sanie”.

Acestea au fost sugestiile noastre, însă vei descoperi și alte produse de lux accesibile cu care să te răsfeți în acest material.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si