Comemorare Corneliu Vadim Tudor. Pe 14 septembrie se împlinesc șapte ani de la trecerea în neființă a fostului politician Corneliu Vadim Tudor

Comemorare Corneliu Vadim Tudor

7 ani fără Corneliu Vadim Tudor. Cum a fost comemorat „Tribunul” de către cele două fiice ale sale

Au trecut 7 ani de la moartea „Tribunului”

La șapte ani de la moartea fostului politician, scriitor și publicist Corneliu Vadim Tudor. Familia acestuia este în continuare îndurerată după nefericitul eveniment.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015. A deținut funcțiile de senator și europarlamentar. Totodată, el a fost cel care a înființat Partidul România Mare (PRM). În anul 2000 s-a clasat pe locul doi, fiind învins de Ion Iliescu. A fost discipolul poetului Eugen Barbu.

Citeste si: Mihail Gorbaciov este înmormântat într-un cadru modest. În cadrul funeraliilor nu participă niciun lider de stat din Occident

În urmă cu 7 ani, Corneliu Vadim Tudor a fost cel care a sunat la Ambulanță. Soția sa l-a dus de urgență la spital după ce acestuia i se făcuse rău. Starea de sănătate a politicianului s-a înrăutățit, iar la ora 18:30 în aceeași zi după un infarct miocardic, se stinge din viață.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Fiica cea mică a politicianului a dezvăluit că după primul stop cardiac pe care l-a făcut imediat ce a ajuns la spital, au mai urmat alte 22. 

Comemorare Corneliu Vadim Tudor

7 ani fără Corneliu Vadim Tudor. Cum a fost comemorat „Tribunul” de către cele două fiice ale sale

Cum a fost comemorat Corneliu Vadim Tudor de cele două fiice ale sale

Comemorarea morții „Tribunului” a avut loc pe data de 10 septembrie 2022, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, București Kilometrul Zero, iar apoi la mormântul de la Cimitirul Ghencea Civil.

„Pe dată de 14 Septembrie se împlinesc 7 ani de când tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, a plecat la Cer. Pentru că, încă de acum, foarte mulți dintre voi- prieteni, cunoștiinte, reprezentanți ai presei- v-ați manifestat dorința de a participa la comemorare, am stabilit că parastasul să aibă loc sâmbătă, 10 Septembrie 2022, orele 10.30, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, București Kilometrul Zero. Apoi, cei prezenți vor depune flori la mormântul aflat la Cimitirul Ghencea Civil”, a scris Lidia Vadim Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Cât timp va dura doliul în Regatul Unit al Marii Britanii după moartea Reginei Elisabeta a II-a

În luna mai a acestui an, Lidia Vadim Tudor a vorbit pentru Substanțial despre durerea pe care a lăsat-o tatăl său: „Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu”.

Citeste si: Sicriul Reginei este dublat de plumb. A fost pregătit de acum 30 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si