Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - A crescut interesul pentru cărțile în limba engleză

Românii citesc din ce în ce mai multe cărți în limba engleză. Asta arată un studiu recent realizat de o librărie de specialitate.

Redactia Stirile Kanal D,

A crescut interesul pentru cărțile în limba engleză

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Se pare că interesul românilor pentru cărțile scrise în limba engleză a crescut încă de anul trecut. Astfel, în anul 2022 s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu nu mai puțin de 138% față de aceeași perioadă a anului trecut. Se pare că acest trend ascendent se păstrează și anul acesta. În primele 6 luni ale anului 2023 s-a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 24% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Studiul arată că cei mai interesați de cărțile scrise în limba engleză sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani. De altfel, vânzările au explodat în perioada de vară, atunci când oamenii pleacă în concediu și vor să se relaxeze citind o carte. Se pare că anul trecut cea mai cumpărată carte a fost cea a scriitoarei americane Colleen Hoover intitulată „Totul se termină cu noi”, iar topul este completat de cărți precum „Pacienta Tăcută” și „Calea ascunsă”.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI