Femeia a leșinat in timp ce se plimba împreună cu soțul ei, Brian, chiar în apropierea casei lor, mai exact Phoenix, Arizona. Brian a intervenit imediat ce și-a văzut soția cum se prăbușește și a început să o resusciteze. Bărbatul a reușit să o aducă pe soția sa de patru ori la viață înainte ca paramedicii să ajungă la locul incidentului.

Paramedicii au venit la timp, iar Tina a fost luată cu ambulanța.

Tina a fost resuscitată de medici de încă două ori, în drum spre spital.

A fost moartă timp de 27 de minute, apoi a povestit ce a vazut dincolo. Care au fost primele ei cuvinte

Mamă a patru copii, Tina Hines a fost moartă timp de 27 de minute, conform Daily Mail. Acum, Tina nu poate vorbi. Dar de îndată ce s-a trezit, aceasta a dat semne că ar vrea să scrie câteva cuvinte pe o foaie. Tina a reușit să schițeze câteva linii, dar aproape de neînțeles.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În imagini se poate observa cu greu că a scris: "Este real". După ce și-a revenit, femeia a povestit cu ochiii în lacrimi că se referea, de fapt, la rai.

Citeste si: Băiat de 6 ani mort! Avea intestinul blocat

„A fost atât de real, culorile atât de vibrante”, acestea sunt doar câteva din spusele Tinei pentru AZfamily.com. Ea a mai spus că l-a văzut pe Iisus stând în fața unor porți negre, în spatele cărora strălucea o lumină galbenă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si