Rebecca Giddins are 19 ani și locuiește în Marea Britanie. Până la 4 ani, a fost hrănită de părinţi numai cu iaurt şi tort. AU urmat apoi 15 ani cu o dietă bazată pe aripioare de pui și cartofi prăjiți, scrie The Mirror.

A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani
A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani

Adolescenta susţine că a consumat în jur de 87.000 de aripioare de pui în toți acești ani. ”De când mă ştiu simţeam că mă sufoc la vederea altor alimente, nu puteam să le ating, nu puteam nici să le ţin în mână să le înmânez altora”, spune tânăra.

”Fizic nu puteam să duc la gură alt aliment, simţeam că mă sufoc”

Tânăra a reuşi să renunţe la singurele două alimnente pe care le putea consuma, cu ajutorul hipnozei. Ea s-a apucat de sport şi a inclus în alimentaţia sa fructe, legume, cârnaţi şi brânză.

A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani
A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Strugurii, elixir al tinereții. Sunt plini de vitamine

”Am fost sceptică în ceea ce priveşte hipnoza, dar se pare că m-a ajutat. Încă de la prima şedinţă am reuşit să includ cel puţin două alimente noi în fiecare zi.

Senzaţia de sufocare a încetat, acesta fiind principalul motiv pentru care nu puteam să mănânc nimic. M-a afectat toată viaţa”, a spus tânăra.

Adolescenta nu a ieşit ani de zile în oraş să mănânce alături de prieteni.

A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani
A mâncat doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi timp de 15 ani

Citeste si: VIDEO- De ce ne îngrășăm în loc să slăbim. Explicațiile specialiștilor despre metabolism

”Fizic nu puteam să duc la gură alt aliment, simţeam că mă sufoc, aşa că am rămas cu aripioarele şi cartofii prăjiţi care nu-mi dădeau starea asta.

Părinţii mei au încercat să mă hrănească cu alte alimente, dar mă supăram extrem de tare şi refuzam pur şi simplu”, a mai povestit Rebecca.

Citeste si: Care sunt semnele unui ficat bolnav. Ce alimente trebuie să consumăm


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si