Laura Eriks este una dintre persoanele care au primit a doua sansa la viata, dupa ce a primit rinichii tanarului. Drept recunostinta, femeia a vizitat mormantul lui.

„Am vrut sa aflu unde e ingropat. Nu am putut trece prin orasul unde locuia fara sa ii multumesc pentru ce a facut pentru mine. Trebuie sa merg acolo si sa vorbesc cu el”, a povestit femeia care a primit rinichii. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mama baiatului a surprins-o intr-una din zile, iar intalnirea dintre ele a fost de-a dreptul emotionanta. Cele doua sunt convinse ca baiatul le-a facut sa se intalneasca. 

La ceva vreme dupa acest moment, mama baiatului a gasit si un mesaj pe spatele crucii in care scrie:  "Esti eroul meu. Multumesc ca mi-au salvat viata".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si