Bobby este un adolescent de 16 ani din Oregon. El se întorcea acasă de la un prieten și se pregătea să-și parcheze mașina. Băiatul a simțit dintr-o dată o zdruncinătură puternică.

O altă mașină a intrat cu viteză în mașina lui, cauzând un accident grav. De atunci a început coșmarul.

Citește și: Un fost militar a încercat să se sinucidă într-o casă părăsită din Pitești

După accident, tânărul și-a pierdut cunoștința. Sora lui a auzit ce s-a întâmplat și a chemat repede ambulanța. Bobby a fost transportat imediat la spital, unde a intrat în comă.

Citește și: Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Heather, mama lui, s-a dus imediat spre spital atunci când a aflat că fiul ei a avut un accident. Ce a găsit acolo nu a fost speranță, ci unul dintre cele mai negre coșmaruri. Medicul care s-a ocupat de internarea lui a încercat să îl resusciteze fără nici o reușită. Când Heather l-a întrebat pe medic despre gravitatea situației lui Bobby, acesta i-a dat un răspuns care a lăsat-o fără glas: „Din experiența anilor în care am fost medic, pot să vă spun că pacienții care sunt în stare așa de gravă au șanse minime să-și revină.

Cel mai probabil va sta în comă tot restul vieții sau, în cel mai bun caz, va rămâne paralizat, chiar dacă se va trezi.”

Bobby s-a trezit la viață

La o săptămână după internarea lui Bobby, medicii care îl monitorizau au discutat cu familia, oferindu-le două opțiuni: intervenție chirurgicală sau deconectarea de la aparate. Cei mai mulți dintre ei credeau că băiatul nu mai are șanse să-și revină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Însă datorită dragostei de mamă pe care i-o purta, sau poate datorită unei intuiții puternice, Heather era sigură că fiul ei își va reveni. Le-a spus medicilor că simte cu tărie că Bobby se va trezi și îi va spune din nou „mamă”.

Femeia a mărturisit că nu își va deconecta fiul de la aparate orice ar fi. Ea a spus că va aștepta oricât e nevoie și s-a rugat zilnic pentru ca Bobby să deschidă ochii. În același timp, întreaga familie, cunoscuții și apropiații s-au rugat pentru el.

Citește și: Un medic de familie din Bihor a refuzat să constate decesul unei bătrâne găsite moartă în casă pentru că era în ziua lui liberă

După două săptămâni de când a avut accidentul, Bobby a ieșit din comă. A început încet-încet să-și miște corpul. Întâi capul, apoi mâinile și picioarele.

După patru săptămâni, tânărul a fost mutat de la Terapie Intensivă. El a fost dus în altă secție a spitalului pentru a se recupera. Primul cuvânt pe care l-a rostit după accident a fost „mama”.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Heather a plâns de bucurie când miracolul pe care l-a așteptat cu sufletul la gură, s-a întâmplat în sfârșit. Era fericită că s-a încredințat în Dumnezeu și în dragostea pe care i-o purta fiului ei.

Victima a mai rămas încă câteva săptămâni la spital pentru a reînvăța cum să-și folosească mușchii și limbajul. Ulterior, s-a dus acasă, unde familia lui i-a purtat, cu drag, de grijă.

Citește și: „M-a operat pe viu. Mă cosea la cap”. Rică Răducanu a fost la doar un pas de a-și pierde viața și nu doar o dată. Fostul sportiv, convins că va împlini o sută de ani

„Nu o să las nimic să mă oprească” a spus Bobby după ce s-a recuperat complet. Acum este gata să își reia viața și este recunoscător că a primit a doua șansă la viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si