Letty Serrano avea doar 13 ani atunci când a fost răpită chiar de lângă școala în care învăța în nordul oraşului Houston, Texas (Statele Unite ale Americii).

Citeste si: Provocari inedite pentru concurentii de la “Imi place dansul”, in aceasta sambata: Bollywood si Latino Dance!

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou mesaj pentru Livian și Bianca de la Puterea Dragostei: "Uite așa i-a băgat printe degetele de la picioare"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2019. Văduva Neagră a zodiacului: niciun bărbat nu mai poate iubi! Ucide suflete! Avertismentul astrologilor

Peste doi ani s-a întors acasă. Părinții povestesc că fata a fost extrem de afectată de cele întâmplate. A fost consiliată psihologic și a avut parte de suportul întregii familii, dar din păcate nu a putut trece peste trauma suferită așa că s-a închis în baia casei sale și și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Cum sunt depistaţi şoferii care folosesc telefonul la volan. ”Doar pe bănuială, poliţistul nu poate aplica măsuri”

Tatăl ei a fost cel care a găsit-o, dar din păcate nu a mai putut face nimic pentru a o salva.
"A murit în brațele mele", a declarat bărbatul.
După cele întâmplate, familia fetei a lansat un apel pentru a atrage atenția asupra fenomenului de trafic de minori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si