In realitate, nu numai ca Jamal, baiatul de care avea grija, era cu 10 ani mai mare decat spusese, dar femeia a gasit in telefonul ei si materiale cu copii abuzati.Potrivit unui control stomatologic, baiatul ar avea aproximativ 21 de ani.Doar ca dupa aceasta veste teribila, aparent, mama adoptiva nu s-a declarat socata, spunând ca nu de puţine ori a avut în minte ca acesta este mult mai mare decât spusese iniţial.

Chiar la un moment dat când l-a dus la un centru de caţarat pentru a se juca, acolo constatând ca acesta avea putere în braţe mult mai mare faţa de una normala a unui copil de 12 ani.

Mai mult,  acesta avea par pe faţa si aspecte fizice care dovedeau ca este mult mai mare, potrivit DailyMail.com.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia nu poate spune daca afganul este sau nu terorist, cert e ca banuieste ca ar fi facut parte dintr-o tabara de pregatire.
Dupa ce s-a constatat adevarul, tânarul a fot predat autoritaţilor.

Chiar daca femeia l-a ajutat când i-a fost greu, acesta a ameninţat-o la final.

„Te voi omori, stiu unde iti sunt copiii”, a spus tânarul.

Acesta nu este singurul caz. Nu puţine au fost daţile când refugiaţii au minţit cu privire la vârsta reala, iar dupa anumite analize s-a constatat ca unii care spuneau ca au 20 de ani, aveau, de fapt, 30 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si