Un tanar in varsta de 23 de ani a murit in timp ce efectua teste pe masinile care se conduc singur si dupa ce modul "Autopilot" al unei masini Tesla a avut o eroare si s-a izbit din plin de catre un camion care se afla parcat pe o banda de urgenta pe o autostrada din China.

Imaginile au fost filmate din interiorul masinii si abia acum au fost date publicitatii.
Ele arata cum masina ruleaza fara niciun fel de problema pe drum pana in momentul in care, pe banda ei, apare un camion parcat, iar senzorii masinii nu il detecteaza, asa ca vehiculul se izbeste din plin de masina parcata pe banda de urgenta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei de la Tesla spun ca nu isi pot da seama care a fost eroare pentru ca masina a fost atat de distrusa, incat nu s-a mai putut accesa computerul de bord pentru obtinerea de informatii referitoare la acest aspect.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a marturisit ca, in ultima perioada, compania pe care o administreaza a facut eforturi serioase de a imbunatatii modul de comportament al masinilor care utlizeaza "pilotul automat", noteaza britanicii de la dailymail.co.uk. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si