Un accident teribil a avut loc pe un drum în localitatea Petia, la ieșire spre localitatea Uncești, vineri dimineață, în jurul orei 02:30!

Tânărul de 19 ani, sfârșit cumplit

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața, după ce s-ar fi răsturnat cu mașina. Din păcate, însă când au ajuns polițiștii, dar și medicii, adolescentul a fost găsit fără semne vitale.

”Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat, în această dimineaţă, la ora 2:30, despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre loc. Unceşti). La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ”, a transmis ISU Suceava.

Accident Suceava

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un grav accident produs în Suceava.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Control dispus de conducerea Poliției Române la Școala de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii au reclamat faptul că au găsit viermi în mâncarea servită la cantină

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut să-l salveze, așadar i-au constatat decesul. Imaginile de la fața locului sunt terifiante. Ele surprind mașina distrusă, răsturnată pe o parte, în apropierea unui gard.

”În exteriorul maşinii, a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani.

Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”,  a mai spus ISU.

Acum, polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a descoperi cum s-a produs de fapt accidentul șocant.

Accident grav între două TIR-uri și două basculante

Un alt accident a avut loc vineri dimineață, pe DN 2 Focșani- Bacău, în localitatea Garoafa, județul Vrancea.

Totul s-a produs în jurul orei 05:30, potrivit Centrului Infotrafic. Acolo, două tiruri și două basculante s-au ciocnit. 

Accident Vrancea

Un accident între două tiruri și două basculante a avut loc vineri dimineață, în județul Vrancea.

[Sursa foto: Monitorul de Vrancea]

Citește și: Locomotiva unui tren aflat pe ruta Sighetu Marmaţiei- Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Conductorul trenului a fost preluat de medici, după ce a suferit un atac de panică

În urma incidentului, o persoană în vârstă de 36 de ani dintr-un tir a fost rănită, însă în cele din urmă a refuzat să fie transportat la spital, deoarece i-au fost acordate îngrijiri la fața locului. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si