Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier cumplit în Tulcea

Două adolescente din judeţul Tulcea au fost rănite, joi seara, în urma unui accident rutier înregistrat pe raza localităţii Dăeni, în care a fost implicat un autoturism condus de o tânără în vârstă de 18 ani, a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

Andreea Stoica,

Accident rutier cumplit în Tulcea

DISTRIBUIE
acest articol

Primele verificări ale poliţiştilor au arătat că autoturismul condus de tânăra din comuna Dăeni a intrat în gardul unui imobil de pe strada principală din satul reşedinţă de comună, în urma evenimentului rezultând rănirea a două pasagere din autovehicul, cu vârste de 13 şi 16 ani.

"Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat reprezentanta IPJ.

Potrivit Irinei Manolache, poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Accident rutier cumplit în Tulcea

Citeste si: Accident de proporții pe DN 65. Trei mașini s-au ciocnit din plin

Citeste si: Accident devastator între un microbuz și au autoturism. Un copil de 3 ani a intrat în comă

Citeste si: Caz șocant în Capitală. A murit după ce a căzut de la etajul unui bloc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI