20 de persoane au fost implicate seara trecută în evenimentul rutier. După evaluarea medicală de la fața locului, trei adulți și un minor au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accident rutier în Crevedia

Potrivit primelor informații, accidentul de la Crevedia, unde a fost implicat un microbuz, s-a soldat cu cinci victime, printre care se numără și un minor.

Pentru a gestiona eficient și pentru a asigura asistența medicală de urgență tuturor persoanelor implicate în accident, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tânăr de 29 de ani, împușcat la o partidă de vânătoare. În ce stare se află victima

Un tânăr din Bistrița a fost preluat de medici cu împușcături în antebraț, după o partidă de vânătoare. Victima a fost stabilizată și predată echipajului de terapie intensivă mobilă pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița – au transmis reprezentanții medicii de la ISU.

Tânărul a fost găsit de medici  împuşcat în antebraţ  în localitatea Telcişor din judeţul Bistriţa-Năsăud, el fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Incidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare autorizate, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incident.

”Astăzi,  8 decembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicalile, fiind accidentat cu o armă de vânătoare.

Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Incident bizar la o partidă de vânătoare

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar din primele verificări a reieşit că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcişor, la o partidă de vânătoare autorizată.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii bistrițeni, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Caz tragic în județul Timiș

Un bărbat de 50 de ani a decedat, în ianuarie 2023, după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina din județul Timiş.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu deţinea permis de port armă.

"Poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în apropierea localităţii Crivina, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că un bărbat de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia. La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor", au transmis la momentul respectiv cei de la IPJ Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si