Silviu Biriș este una dintre vocile care propagă în spațiul public ideea inutilității purtării măștii de protecție în pandemie. Acum două zile, actorul a postat un mesaj ironic la adresa celor care poartă mască, mesaj care a stârnit zeci de comentarii pro și contra printre prietenii virtuali ai lui Silviu Biriș. 

Mesajul lui Silviu Biriș pentru cei care poartă mască: ”De acum puteți răsufla ușurați..”

”FELICITĂRI IUBITORILOR DE MASCĂ, DE ACUM ÎNCOLO PUTEȚI RĂSUFLA UȘURAȚI. CE TE FACI CĂ VIRUSUL INTRĂ ȘI PRIN ALTE ORIFICII... DAR FIȚI PE PACE. ÎN PORT LA CONSTANȚA AU ACOSTAT DEJA DOUĂ VAPOARE PLINE CU SUPOZITOARE”, a notat Biriș. ”Măi Silviu, e prea de tot...pe bune”, a replicat actrița Emilia Popescu, cu trimitere la duritatea mesajului colegului ei. 

biriș
Actorul Silviu Biriș nu este de acord cu purtarea măștii de protecție

Silviu Biriș este student la Teologie, deși are 47 de ani. Tata mi-a insuflat dragostea pentru cariera de preot şi o urmez. Bunicul din partea mamei mă ducea la biserică şi cântam la denii, de Paşte. Acum, când am timp, merg duminica la Sfânta Liturghie ca practicant şi mai cânt în strană. Cânt cu drag pentru Domnul şi noi îl slujim pe Dumnezeu', a declarat actorul acum câțiva ani, când a dat la Teologie. ” Încă nu ştiu dacă voi practica preoţia pentru că trebuie să trec prin practicarea canoanelor bisericeşti.

În cazul meu, nu pot deveni preot decât dacă mă fac călugăr”, a completat Biriș.  

Citeste si: Revolta marii actrițe Maia Morgenstern: ”Suntem sold-out, am vândut 2 (două) bilete!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Silviu Biriş a divorțat în 2016 de Irina Cornişteanu, manager artistic şi director al Institutului Cultural Român din Viena, cu care are doi copii, David Teodor şi Eva Maria. Pe lângă actorie, Biriș- nepotul solistei de muzică populară Veta Biriș- este și un apreciat cântăreț, interpretând melodii ca ”Vrei să ne'ntâlnim sâmbătă seara?” și „Hei coșar, coșar”.   

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si