Actriţa de televiziune Allison Mack, care a pledat vinovată pentru rolul său într-un caz de trafic sexual legat de secta NXIVM, a fost eliberată dintr-o închisoare din California, potrivit unui site guvernamental, scrie apnews.com.

La ce erau supuse femeile?

Mack, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul "Smallville", a fost condamnată la trei ani în spatele gratiilor în 2021, după ce a pledat vinovată, cu doi ani mai devreme, la acuzaţia că a manipulat femei pentru a deveni sclave sexuale pentru liderul sectei NXIVM, Keith Raniere.

Înregistrările online păstrate de Biroul Federal al Închisorilor au precizat că Mack, în vârstă de 40 de ani, a fost eliberată luni dintr-o închisoare federală din Dublin, California, în apropiere de San Francisco.

Citește și: Celebra actriță din Baywatch, de nerecunoscut la 53 de ani. Apariție rară a fostului model Playboy

Sclavii DOS trebuiau să fie ținuți jos, complet dezbrăcați, cu mâinile deasupra capului, ca un sacrificiu ritual.

Sclavii DOS trebuiau să fie ținuți jos, complet dezbrăcați, cu mâinile deasupra capului, ca un sacrificiu ritual.

[Sursa foto: Times Union]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Actrița a pus la dispoziția acuzării o înregistrare audio în care Raniere o instruiește că, în timpul ceremoniilor de marcare, sclavii DOS trebuiau să fie ținuți jos, complet dezbrăcați, cu mâinile deasupra capului, ca un sacrificiu ritual, în timp ce o persoană îi marca folosind un stilou cauterizator.

Mack, care odinioară radia de adorație față de Raniere în videoclipurile realizate de NXIVM, l-a renegat pe Raniere, fostul ei mentor, iubit și coacuzat, înainte de pronunțarea sentinței, descriindu-l pe Raniere ca fiind un "om sucit".

Citește și: Un actor cunoscut a fost arestat după moartea părinților săi

Într-o scrisoare adresată judecătorului înainte de pronunțarea sentinței, Mack i-a spus lui Garaufis: "Acum este de o importanță capitală pentru mine să spun, din adâncul inimii mele, că îmi pare foarte rău.

Am crezut în învățăturile lui Keith Raniere cu tot ce aveam... Am crezut, din toată inima, că mentoratul său mă conducea spre o versiune mai bună, mai luminată a mea. I-am dedicat loialitatea mea, resursele mele și, în cele din urmă, viața mea. Aceasta a fost cea mai mare greșeală și cel mai mare regret al vieții mele".

Eliberarea ei a fost anunţată pentru prima dată de Albany Times-Union, scrie News.ro. Mack  a evitat o pedeapsă mai mare cu închisoarea cooperând cu autorităţile federale în cazul lui Raniere, care a fost condamnat în cele din urmă la 120 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de acuzaţii de trafic sexual. Mack i-a ajutat pe procurori să adune dovezi care să arate cum Raniere a creat o societate secretă care includea femei spălate pe creier, care erau marcate cu iniţialele sale şi forţate să întreţină relaţii sexuale cu el.

Cum a ajuns celebră Allison Mack

Pe lângă Mack, printre membrii grupului se numărau o moştenitoare a averii de băuturi alcoolice Seagram's, Clare Bronfman, şi o fiică a vedetei de televiziune Catherine Oxenberg, cunoscută din "Dinastia". Mack avea să-l renege mai târziu pe Raniere şi să-şi exprime "remuşcările şi vinovăţia", înainte de pronunţarea sentinţei la tribunalul federal din Brooklyn, New York.

Allison Mack - actriță televiziune

Allison Mack - actriță televiziune

[Sursa foto: Times Union]

Allison Mack a început să joace teatru și să facă modeling la vârsta de patru ani, dar a obținut primul ei rol într-un serial de televiziune la 15 ani, iar în 2001
a jucat rolul lui Chloe Sullivan, cea mai bună prietenă a tânărului Clark Kent, în Smallville. Serialul a rulat din 2001 până în 2011 și i-a adus lui Mack două Teen Choice Awards și mai multe nominalizări la premiile TV. În timpul filmărilor la Smallville, Mack a participat pentru prima dată la o întâlnire NXIVM în 2007.  

Citește și: Celebra actriță din Baywatch, de nerecunoscut la 53 de ani. Apariție rară a fostului model Playboy

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

În 2012, ea a ales să se mute în Albania pentru a fi mai aproape de NXIVM și de Raniere, în loc să urmeze o cerere de înscriere la Yale Drama School. Raniere a înființat NXIVM în anii 1990 în Albania ca un presupus grup de autoperfecționare care s-a extins apoi în întreaga țară. A devenit cunoscut mai întâi pentru cursurile sale "Executive Success Program", care pretindeau să le ofere studenților capacitatea de a-și atinge obiectivele în viață prin depășirea blocajelor mentale. Raniere a inițiat o ramură secretă, cunoscută sub numele de DOS, în jurul anului 2015, care era destinată doar femeilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si