Gwyneth Paltrow, una dintre actrițele legendare de la Hollywood, ajunsă la vârsta de 50 de ani, se gândește să-și păstreze părul gri-cărunt pentru că i-a fost „lene” să-l mai vopsească blond.

Citește și: Ce spune Pinar Deniz despre finalul șocant al primului episod din “Secrete de familie”/ “Nimic nu este ce pare a fi și totul se poate schimba într-o secundă”

„Ar trebui să-mi păstrez strălucirile?”, a întrebat actrița pe rețelele sociale, potrivit Daily Mail. 

Gwyneth Paltrow se gândește să-și păstreze părul gri, dar i-a întrebat pe fanii ei dacă merită să facă această schimbare sau nu?

Gwyneth Paltrow, una dintre actrițele legendare de la Hollywood

Gwyneth Paltrow, una dintre actrițele legendare de la Hollywood, are 50 de ani

Schimbare de look pentru Gwyneth Paltrow 

Câștigătoarea unui premiu Oscar pentru rol principal feminin, dar și deținătoarea unor premii Globurile de Aur sau Emmy, le-a spus fanilor săi că a renunțat la șuvițele blonde și părul ei a trecut la argintul natural.

Ea și-a justificat alegerea prin faptul că a fost „leneșă” în privința regimului ei de frumusețe de-a lungul verii și i-a întrebat pe fani dacă ar trebui să păstreze noul aspect permanent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gwyneth Paltrow, una dintre actrițele legendare de la Hollywood

Gwyneth Paltrow, una dintre actrițele legendare de la Hollywood

Gwyneth, mama a doi copii, a pus întrebarea în timp ce răspundea la întrebările fanilor pe Instagram Stories.

Când unul dintre milioanele ei de urmăritori a pus întrebarea: „Îți lași să crească părul natural? Ceea ce este frumos, de altfel", Gwyneth a reacționat și și-a interogat fanii pentru a vedea dacă ar trebui să "devină gri" sau să "rămână blondă".

Ea a adăugat: „Nu știu, am fost leneșă pe timpul verii".

Gwyneth Paltrow, o carieră uriașă la Hollywood

Gwyneth Kate Paltrow Falchuk (născută la 27 septembrie 1972) este o actriță americană care s-a remarcat pentru roluri din filme precum Seven (1995), Emma (1996), Sliding Doors (1998) și A Perfect Murder (1998).

Paltrow a obținut cea mai mare apreciere de la public pentru interpretarea ei în filmul Shakespeare in Love (1998), care i-a adus mai multe premii, inclusiv Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță.

Au urmat roluri memorabile în Talentatul domn Ripley (1999), The Royal Tenenbaums (2001), Shallow Hal (2001) și Sky Captain and the World of Tomorrow (2004).

După ce a devenit mamă în 2004, Gwyneth Paltrow și-a redus semnificativ volumul de muncă în actorie. A avut apariții ocazionale în filme, precum drama Proof (2005), care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si