Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Când porți haine masculine să nu le porți cu masculinitate, poartă-le cu feminitate, întotdeauna adauă și ceva feminim.”

Adina Buzatu, sfaturi cum să ne îmbrăcăm cu haine masculine

Totul constă în a știi cum să mixezi piesele vestimentare masculine cu cele feminine pentru a obține o ținută fresh și confortabilă.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Te duci la un eveniment, pui o rochie și pui un sacou masculin pe umeri, arată mult mai bine decât o blană, de exemplu, care poate fi bătrânicioasă

și mai poți să-ți iei și ura iubitorilor de animale.”

Sacourile cambrate arată minunat, dar nu întotdeauna sunt o alegere inspirată. De aceea stilul vestimentar vă indică să optați pentru un sacou supradimensionat pe care îl puteți purta, în mai multe moduri.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Mâneca așa îmi e un pic lungă, personal, prefer să nu mi- scurtez și îmi place să o port suflecată, e o chestiune de alegere.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cămasa bărbătească este o piesă interesantă, însă trebuie purtată într-un anumit fel atunci când este folosită în ținuta unei doamne.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Ca să sufleci mâneca, întotdeauna închizi nasturele ca să stea frumos și după aceea deasupra, pliezi încă o dată.”

Iar când vine vorba de cravată, este bine de știut cum trebuie făcut nodul.

Adina Buzatu, stilist vestimentar: ”Mie îmi place nodul stânga dreapta și lăsat deschis.

Putem face o fundă, dar e ceva mai cool, e ceva mai inovativ, e ceva al tău.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si