Uneori se întâmplă ca oamenii să găsească diverse lucruri în casele sau curțile lor. Cel mai ciudat aspect este, de fapt, locul în care ele au fost descoperite.

Dacă descoperiți cândva ceva și simțiți că vă aduce probleme, atunci vă puteți gândi că acele lucruri au fost spuse strategic în acele locuri de cineva care vă dorește răul.

Citește și: Sf. Ioan 2023. Rugăciunea făcătoare de minuni pe care creștinii ortodocși trebuie să o rostească în această zi

5 lucruri găsite în casă, puse de cineva care îți vrea răul

1. Acul - Acele subțiri și sârmele sunt adesea folosite pentru lucruri negative. Aruncarea unui ac este destul de ușoară, în locuri precum colțul casei sau sub covor.

2. Sarea- Toată lumea are sare în casă. Dacă ai găsit sare lângă prag sau sub covor, acesta este un semn negativ. Cineva îți vrea răul și vrea să te controleze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, probleme în trafic. Șoferul său a circulat cu 235 km/h

3. Resturi de lumânări  - Dacă ai găsit mucuri de lumânări, mai ales dacă are și un fir roșu sau negru legat în jur, sugerează că cineva vrea să te facă să pleci dintr-un loc. Trebuie să te aștepți la ce e mai rău.

4. Un smoc de păr legat cu o ață- Acesta este folosit în general împotriva cuplurilor căsătorite pentru a-i face să se despartă

5. Bilețele- De obicei sunt aruncate în spatele mobilierului sau împinse într-o ramă a ușii. Ele sunt, de asemenea, un semn rău.

Citește și: O nouă lovitură pentru români. Ce taxe vor suporta

Ce trebuie să faci dacă găsești oricare dintre aceste lucruri?

Primul lucru pe care trebuie să îl memorați este că nu trebuie să le atingeți cu mâinile goale. Trebuie folosiți clești, mânuși sau altceva.

În cazul acelor, ele se rup în jumătate și se îngroapă sau se aruncă în foc. Dacă vorbim despre sare, aceasta trebuie îndepărtată cu mare atenție și îngropată departe de casă. 

Lumânările trebuie duse la biserică. Smocul de păr trebuie tăiat în jumătate și ars, precum bilețelele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si