Toată lumea poate vedea ceasurile de buzunar din iluzia optică de mai jos – însă numai cei cu IQ ridicat pot găsi inelul de logodnă în 7 secunde, spun experții citați de The Sun.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă găsești pisica dintre căței în maxim 20 de secunde

Trebuie să ai un ochi foarte bun și o minte extrem de atentă la detalii ca să observi inelul în timpul scurt alocat.

Potrivit sursei citate, sugestiile din acest articol sunt făcute pe baza recomandărilor de la specialiști, iar aceștia spun că testul este utilizat și în chestionarele de IQ.

Poți să găsești în 7 secunde inelul dintre ceasurile de buzunar?

Astfel, cei care reușesc să observe inelul de logodnă ascuns printre ceasurile de buzunar în iluzia optică de mai jos sunt considerați având un IQ ridicat.

Cu toții putem găsi răspunsul corect până la urmă, dar e important cât de rapid facem asta.

Ai doar 7 secunde la dispoziție să privești atent prin interiorul problemei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

iluzie optica test iq

Rezolvă testul în maxim 7 secunde

[Sursa foto: The Sun]

Imaginea este formată din peste o duzină de ceasuri de buzunar care au diverse forme, dimensiuni și culori. Unele sunt negre, altele albe, roșii sau maro.

Cu toate acestea, printre ceasurile de buzunar se ascunde un inel cu diamant superb și depinde de tine să-l vezi.

Ca să poți să-l identifici, secretul este unul singur: să vezi o mică diferență acolo unde imaginile se repetă și par identice.

Doar așa poți sesiza inelul ascuns chiar lângă unul dintre ceasuri. Nu este o problemă dacă nu rezolvi testul în timpul alocat, poți căuta în continuare soluția.

Soluția testului bazat pe iluzia optică

Soluția la testul dificil este mai jos:

Iluziile optice au o dublă funcție, oferind atât divertisment, cât și o fereastră de acces la abilitățile mentale și chiar la caracterul cuiva.

Referitor la testarea indicelui de inteligență, diferența este făcută cel mai adesea de timpul pus la dispoziție de experți.

Citește și: Doar geniile rezolvă în maxim 10 secunde acest test. Poți să găsești oaia ascunsă printre clonele lui Moș Crăciun?

Testele de acest fel sunt excelente pentru a stimula abilitățile cognitive, dar și pentru a stimula creierul să gândească creativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si