De obicei, cand ne gandim la rochiile de ocazie, ne vin in minte rochii lungi, elegante, rochii luxoase, din materiale fine, accesorizate cu bijuterii frumoase. Insa, nu trebuie sa fie tot timpul asa. Moda evolueaza in fiecare an si ce ni se parea imposibil in urma cu 10 ani spre exemplu, acum este permis. La un eveniment de seara, la o ocazie speciala, nu trebuie sa respectati tiparele. Indrazniti sa aratati altfel de fiecare data, sa va simtiti bine si sa aratati spectaculos.

Nu este nevoie sa apelati la un stilist, deoarece in ziua de astazi informatia se gaseste la un click distanta. Si daca tot aveti dubii, puteti sa apelati la un consultant al unui magazin de specialitate, care o sa va raspunda intrebarilor si o sa va sfatuiasca pentru a lua impreuna cea mai buna decizie. Chiar si cand vine vorba despre magazine online puteti face acest lucru.

Tinuta pentru o ocazie speciala nu trebuie sa fie compusa neaparat dintr-o rochie lunga. Daca va simtiti confortabil, puteti alege o pereche de pantaloni si o camasa, o bluza deosebita, un top, un sacou purtat doar cu lenjerie pe dedesubt. Sau daca doriti o rochie, nu trebuie sa fie lunga, daca nu doriti acest lucru. Puteti sa alegeti o rochie midi sau chiar scurta. Bineinteles, depinde foarte mult si de ocazie, insa sunt destule ,,artificii” vestimentare care sa va ajute sa aratati spectaculos in rochii scurte.

Multe femei se tem de rochiile scurte si nu pentru ca nu ar avea o silueta frumoasa. Insa rochiile si fustele scurte au fost ,,inventate” abia la jumatatea secolului trecut. De aici si reticenta cand vine vorba despre imbracarea unei rochii scurte la o ocazie speciala. Poate ati observat si voi, dar abia in ultimii ani au inceput timid sa apara fete imbracate in rochii scurte la banchete sau chiar si la petreceri de nunta.

Si arata foarte bine. Iar in continuare o sa va prezentam trei rochii de ocazie din colectia noua de la InPuff.ro, rochii scurte, pentru a va demonstra ca puteti arata excelent in ele.

Prima este o Rochie de ocazie bej cu dantela albastra. Aceasta rochie se potriveste perfect unui eveniment de primavara sau de vara si poate fi asortata extrem de usor. Dantela albastra de deasupra arata superb si ii confera rochiei o eleganta aparte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Urmatoarea este o Rochie de seara galbena scurta tip sacou. Rochiile tip sacou au devenit foarte populare in ultimii ani si nu este de mirare avand in vedere ca arata fenomenal. Iar daca adaugam si maneci despicate, dar si franjuri, rezultatul este unul de efect.

Si pentru ca rosul este o culoare care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba, va recomandam o Rochie Atmosphere rosie din tul cu paiete sticla.

Este o rochie tip baby-doll superba, care o sa impresioneze si in care o sa va simtiti foarte bine.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Speram ca v-au placut ideile noastre si recomandarea de a alege rochii scurte pentru diferite ocazii. Asa cum puteti vedea, ele arata foarte bine si ies in evidenta intr-un mod placut!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si