Close sidebar
Close sidebar

Alegeri prezidențiale 2019. Sondaj de ultimă oră. Răsturnare de situație. Cine intră în turul II

Alegeri prezidențiale 2019. Ultimul sondaj comandat înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale arată în tur II clar între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alegeri prezidențiale 2019. Rezultatele sondajului, comandat pentru "uz intern" de un partid mare, sunt prezentate de STIRIPESURSE.RO:

Astfel, potrivit unor surse politice, cercetarea sociologică reflectă rezultatele care s-ar înregistra la o prezentă la urne de 54%.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Călin Popescu Tăriceanu, mesaj către votanții Vioricăi Dăncilă

Alegeri prezidențiale 2019. Clasamentul arată în felul următor:

Klaus Iohannis- 41%

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Viorica Dăncilă- 26%

Dan Barna- 12%

Mircea Diaconu- 7%

Theodor Paleologu- 6%

Ramona Ioana Bruynseels- 4%

Alexandru Cumpănaşu- 2%

Kelemen Hunor- 2%

Alegerile prezidenţiale se defăşoară duminică, 10 noiembrie, în ţară, şi timp de trei zile, vineri-duminică, 8-10 noiembrie, în străinătate.

Citeste si: Azi începe votarea în străinătate pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019! Când și unde votează Diaspora! Tot ce trebuie să știți despre alegerile prezidențiale!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI