Panică în miez de noapte! Într-o aeronavă care se deplasa pe ruta Polonia- Egipt a fost amenințare cu bombă, iar avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Timișoara, scrie Obsevator. Anunțul a fost făcut atunci când avionul se afla în spațiul sârbesc, iar aceasta a aterizat în siguranță în aproximativ 35 de minute.

Plan Roșu de intervenție pe Aeroportul Timișoara!

În total, în avion se aflau 130 de pasageri, dintre care 7 membri ai echipajului. Aceștia au fost extrem de panicați.

În jurul orei 23:27 pilotul unei aeronave româneşti a dat anunțul către turnul de control al aeroportului Timişoara cu privire la amenințarea cu bombă.

”Pilotul a luat decizia de a ateriza la Timişoara. Toată lumea a fost prezentă, poliţia, pompierii, salvarea”, a spus Daniel Stamatovici, directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" Timişoara, pentru sursa precizată mai sus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alertă bombă avion

Imagine reprezentativă pentru un avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Incident în poligonul militar din Alba Iulia. Doi polițiști, răniți în urma unei explozii produse în timpul demontării unor cartușe. În ce stare se află cei doi

Potrivit protocolului, aeronava a fost imediat direcţionată către aeroportiul care întruneşte toate condiţiile de securitate, iar la Timişoara a fost imediat acționat Planul Roşu de Intervenţie. Zeci de echipaje de intervenţie, inclusiv o brigadă antitero au fost prezente pe aeroport, în timp ce pasagerii, atât copii, cât şi adulţi, au fost debarcaţi şi escortaţi într-o zonă securizată.

Totul a fost verificat cu atenție, însă dispozitivul exploziv nu a fost găsit, așadat pasagerii au fost anunţati că îşi vor putea relua cursa vineri.

Alertă cu bombă pe Otopeni

Săptămâna trecută a avut loc un incident asemănător! De data aceasta, alerta a fost într-un avion Turkish Airlines. Aeronava Boeing 737 a decolat de data de 12 aprilie de la Varșovia, cu destinaţia Istanbul, şi avea 158 de pasageri la bord, informează Observator.

Alertă bombă avion

Imagine reprezentativă pentru un avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din comun"

În doar 15 minute, aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Verificările au durat aproximativ 4 ore și au fost făcute de Brigada Antitero a SRI, mai apoi, pentru că nu a fost găsit nimic, avionul și-a continuat cursa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si