Pentru Nursema pare că totul s-a sfârșit, de când părinții săi au aranjat ca aceasta să se căsătorească cu Ibrahim, un tânăr de “familie bună”, în vreme ce tânăra este îndrăgostită pe Umut.

Alături de Nursema, în această suferință, este Doga care, impresionată de drama prin care trece aceasta, promite să o ajute pentru a scapa din “calvarul” pe care îl trăiește.

Citește și: Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod: Gonul nu renunță la fiica sa

Dincolo de împotrivirea celor din jur, Kîvîlcim și Omer își trăiesc iubirea, cu fiecare moment petrecut împreună. Totuși, Kayhan reușește să tulbure armonia celor doi îndrăgostiți, atunci când apare în fața fostei sale soții, manifestându-și gelozia în fața lui Omer.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alev, prietenă de nădejde a lui Umut, este dispusă să facă tot ce poate pentru ca acesta să fie împreună cu femeia iubită. Și, numai bine ce Doga, care vrea să o ajute pe Nursema, îi solicită mătușii sale ajutorul, că aceasta intră în “acțiune”.

Care este strategia frumoasei Doga pentru a o “elibera” pe Nursema din căsnicia nedorită cu Ibrahim și, ce contribuție va avea Alev în toată această poveste, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal

D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si