Cei doi foști prieteni s-au luptat pentru a dovedi cine este mai bun și pentru inima Siminei. După o relație cu Alex Zănoagă, cu care are și un copil, Simina s-a afișat alături de prietenul acestuia, Alex Bobicioiu.

Bobicioiu l-a învins pe Zănoagă în cușcă

Alex Zănoagă a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu la luptă, dar motivul nu a fost Simina.

Citeste si: Posibila împăcare dintre fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Bianca Comănici și Alexandru Bobicioiu: „Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu există”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nu l-am provocat în cușcă pentru că eu mai am ceva pentru Simina, l-am provocat din orgoliul meu de bărbat că m-a trădat. A fost la mine în casa, să fim serioși. A fost în grupul tău de prieteni, s-a dat prieten cu tine..i-am zis, daca vrei să ne batem legal, nu să vin eu la tine și aștept provocarea ta, asta i-am zis. Nu stiu cu cine va tine Simina, cred că cu mine.

Probabil va tine cu tatăl copilului, așa e normal. Ei s-au făcut de ras cu toate chestiile astea. E problema lor daca vor să fie fericiți. Cred că sprijinul era mama ei, nu un prieten, ceva. Nu cred că avea nevoie de un alt sprijin, a spus Zănoagă pentru  Online Story  .  

Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

Lupta a fost strânsă, însă Zănoagă a cedat și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a întâmpinat probleme cu respirația.

Citeste si: Ce s-a ales de Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu fostul concurent al emisiunii de la Kanal D

"Este o zi foarte importanta pentru mine si pentru viitorul meu pentru ca pentru mine aceasta lupta, victorie, inseamna totul si ma va ajuta sa fiu si mai bun si mai puternic si increzator. Vreau sa le multumesc tuturor celor care ma sustin si mi-au dat mesaje!", a spus Bobicioiu înainte de meci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si