În videoclipurile pieselor sale, Alex Velea este „băiatul rău” care face toate fetele să suspine după el. În realitate, însă, Alex este nu doar un bărbat familist, ci și unul îndrăgostit peste măsură de soția sa, Antonia. Artistul o copleșește cu declarațiile ori de câte ori are ocazia.

Citește și: VIDEO- Alex Velea și Connect-R, reuniți pe covorul roșu. Pelicula „Băieți Deștepți” va avea premiera în cinematografe la finalul săptămânii

Alex Velea, artist: „Este cea mai bună și frumoasă întâmplare care putea să mi se întâmple pe pământul acesta, este mama copiilor mei, cel mai bun partener, femeia pe care o iubesc din tot sufletul meu și fără de care n-aș putea respira.”

Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani 

Alex Velea și Antonia sunt împreună de mai bine de 10 ani, dar nu au ajuns încă în fața altarului. De altfel, ei sunt exemplul viu că o familie adevărată nu este legată de o hârtie. Nu exclud posibilitatea unei căsătorii, dar nici nu se grăbesc să o realizeze. Fructifică la maximum puținul timp pe care îl au doar pentru ei și s-au întors recent dintr-o minivacanță romantică la Paris.

Deși pentru mulți, Alex și Antonia par cuplul perfect, cei doi susțin că secretul lor este simplu.

Alex Velea, artist: „Ne încurajăm unul pe celălalt.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Antonia, artistă: „Noi avem un echilibru de foarte mulți ani și nu trebuie să mă împace cu nimic, ne înțelegem reciproc.”

Cei doi au împreună 2 copii, Achim și Dominic, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp. Și-ar fi dori chiar să își mărească familia, dar până la urmă au decis să se oprească aici.

Alex Velea, artist: „Uneori ne gândim, dar, după 3 cezariene e ceva mai complicat și e posibil să periclităm sănătatea viitorului copil și nu are sens.”

După ce și-a dedicat o lungă perioadă de timp creșterii celor 2 copii, Antonia este hotărâtă să revină pe scenă.

Antonia, artistă: „Acum sunt în studio, lucrez la mai multe piese și aștept să lansez o piesă nouă. Nu știu când, dar curând.”

La 34 de ani, Antonia este o femeie realizată. Are o carieră de succes, un partener care o adoră și 3 copii minunați: cei 2 băieți pe care îi are cu Alex Velea și o fetiță în vârstă de 13 ani, rezultată din prima ei căsnicie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si