Pentru Alexandra, imaginația artistică nu are limite. Tânăra, absolventă de actorie, are un simț artistic deosebit pe care a ales să-l folosească, însă, în afara scenei.

Alexandra Bucălae: ”Am tot încercat să-mi găsesc locul în domeniul artistic și na, pentru fiecare cum e dat să fie, nu s-a legat.”

Frumoasa soție a comediantului Radu Bucălae a spus ”pas” carierei de actor într-un moment în care încerca să se găsească pe sine și menirea în viață.

Alexandra Bucălae: ”Eu sunt actriță de profesie, am lucrat în domeniu, dar m-am îndepărtat de tot. Nu mai am nervi pentru castinguri și încercări de genul ăla.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar în timp ce soțul ei conturează momente memorabile în aplauzele publicului, Alexandra a ales să creeze opere de artă în stilul propriu.

Departe de scenă și interpretările în care nu se regăsea, Alexandra se bucură acum de cele mai importante roluri din viața ei: acelea de soție și femeie de afaceri. Căsătorită de 2 ani cu Radu, tânăra are parte de tot sprijinul din partea jumătății sale.

De altfel, comediantul este cel care o ajută și în dezvoltarea micii sale pasiuni.

Nunta celor doi a fost un eveniment grandios, cu sute de invitați, iar Alexandra a strălucit la brațul partenerului. Totuși, tânăra a rămas cu un mic regret din ziua accea. Unul care o frământă și acum: lumânările de nuntă, pe care le-a creat signură, pe vremea când încă făcea primii pași în această lume parfumată.

Alexandra Bucălae: ”Lumânările alea cred că sunt cele mai urâte din lume pentru că le-am făcut pe grabă, eram stresată, nu-mi plăcea cum am făcut design-ul florilor...ceva foarte rău pentru mine.”

Alexandra și Radu și-au perfecționat, între timp tehnica. Atât într-ale lumânărilor, cât și în căsnicie, căci relația lor este mai frumoasă ca niciodată și le aduce numai bucurii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si