Pentru asta ai nevoie de 1 pahar de faina, 6 oua, 0.5 lingurita de praf de copt, 1 pahar de zahar. De precizat e ca inainte sa le bati bine, ouale trebuie tinute in 10-15 minute de congelator.

Zaharul trebuie pus in portii mici, dupa ce masa de oua isi mareste volumul de 4-5 ori.

Faina cernuta se pune dupa ce opresti mixerul. Amesteci cu lingura, apoi adauga bicarbonatul sau praful de copt, potrivit bzi.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Un alt secret e sa nu deschizi cuptorul, altfel pandispanul ti se va lasa. La fel de important e ca temperatura cuptorului sa nu depaseasca 180 de grade celsius. Dupa ce s-au rumenit maginile, poti sa mai reduci temeperatura. Totul e gata in aproximativ 45 de minute

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si