"Are impresia că știe foarte foarte foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute", spune Anamaria Prodan despre Gigi Becali.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou iubit! Impresara a vorbit fără perdea despre noul ei partener: „M-a cucerit”

Potrivit impresarei sportive, patronul de la FCSB nu va mai fi luat peste picior de nimeni atunci când va deveni el însuși antrenor cu acte, cum este Gică Hagi.

Citește și: O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

„La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor, și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hagi. Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic", îl sfătuiește ironic Anamaria Prodan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anamaria Prodan, la KanalD

Anamaria Prodan, la KanalD

Anamaria Prodan: "Pentru Gigi cel mai simplu ar fi să își ia licența și atunci termină cu toată lumea"

"Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Citește și: Care este pasiunea mai puțin cunoscută a Aneimariei Prodan? Fanii au rămas uimiți când au aflat!

AnaMaria Prodan a continuat să arunce săgeți otrăvite către Gici Becali:

„La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar”, a mai spus agentul de jucători.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Becali: "Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos" 

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali anunţa că nu mai are de gând să ia legătura cu Anamaria Prodan după scandalul în cazul transferului lui Dennis Man la Parma.

Gigi Becali a dat atunci o replică savuroasă pentru Anamaria Prodan: "Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos".

"Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria.
Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.
O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu", a declarat Gigi Becali anul trecut, pentru Pro X.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si