Fiica Ionelei Prodan a mărturisit că Sorin Cârţu este bărbatul de care i-a plăcut enorm. Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Anamaria Prodan nu şi-a ascuns pasiunea pe care o are pentru Sorin Cârţu.

Citește și: VIDEO |Anamaria Prodan, petrecere grandioasă cu manele la împlinirea a 50 de ani

În prezent, Sorin Cârțu are 67 de ani și este președintele Universităţii Craiova.

A fost şeful lui Laurenţiu Reghecampf în perioada în care acesta îi antrena pe olteni.

Declarații uluitoare făcute de Anamaria Prodan

Sexy impresara a transmis și de ce îi place de Sorin Cârțu. „Mie îmi plăcea Cârţu că avea ochii ăia frumoşi. De fiecare dată mă uitam, wow, ce bărbat frumos. Avea şarm, vorbea foarte frumos, era cuceritor”, spunea Anamaria Prodan, în trecut, pentru orangesport.ro.

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, continuă să pozeze sexy și să-și uimească fanii. Vedeta şi-a surprins urmăritorii în cea de-a doua zi din 2023.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre trădările prietenilor. Impresara a dezvăluit ce pățesc cei ce o duc de nas

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Anamaria s-a fotografiat aproape goală. Nu s-a ferit să o facă publică pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape un milion de urmăritori. Impresara se află în plin divorț cu Reghecampf și încearcă să treacă peste episodul neplăcut în care el a înșelat-o cu tânăra Corina Caciuc.

Vedeta afirmă că vrea să-și găsească un nou soț. „Eu sunt Anamaria Prodan”, a ţinut să afirme impresarul. A folosit şi un emoji cu o medalie de aur. Nu este prima dată când postează imagini provocatoare.

Fotografia a fost pe placul urmăritorilor ei. „Superbă”, „Sexy şi frumoasă” au fost comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan nu renunță la ”Reghecampf”: „Să-i fie jenă”

Agentul de jucători s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Nu a mai ales o destinaţie exotică şi a petrecut în România. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea.

Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Citește și: Anamaria Prodan, declarația surprinzătoare ce i-a uimit pe toti la început de an! ”Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă”! Ce business nou are impresara

Vedeta a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si