Impresara Anamaria Prodan   a anunțat, recent, că a intrat în politică, însă nu a precizat în ce județ sau oraș va activa și cine a consiliat-o.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri legate de noua carieră politică: impresara a dezvăluit cum arată afișul campaniei electorale

La jumătatea lunii trecute, Anamaria Prodan a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram că s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP).

Ce spune Anamaria Prodan

„Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!”, a mai scris aceasta. Însă, nu a precizat în ce organizație se va implica și cine a consiliat-o.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Anamaria Prodan intră în politică. Ce partid a ales impresara

Anamaria Prodan va prelua conducerea organizației Giurgiu a Alianței pentru Patrie. Ea a luat această decizie după ce a avut o întâlnire cu baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, prieten foarte bun cu liderul APP Codrin Ștefănescu.

Citește și: Anamaria Prodan, primul discurs electoral: “Veniți alături de noi”

Totodată, Bădălău s-a oferit să o consilieze dar și să o sprijine cu oameni și logistică în punerea pe picioare a organizației județene a APP.

Citește și: Anamaria Prodan a plecat și s-a ales praful! Clubul din România pe care l-a împrumutat cu 350.000 de euro e în colaps financiar?! Ce va decide tribunalul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si