Gurile rele spun că impresara nu o duce chiar așa de bine cu banii și că s-ar fi împrumutat la Reghe de bani pentru cauciucurile bolid-ului ei de lux. 

Laurențiu Reghecampf spune despre impresară că i-ar fi cerut bani

I mpresara a răspuns ironic la aceste afirmații, spunând că este foarte săracă. Impresara a ținut să liniștească pe toate lumea și că își permite orice, restul fiind doar răutăți.

Citeste si: O nouă victorie pentru Anamaria Prodan. Instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Păi dacă presa scrie așa, eu mă distrez... Dacă lumea e fericită și trăiește mai bine că am sărăcit, eu zic să-i fac fericiți. Sunt săracă! Am o mașină mică și meschină, Ferarri... asta că nu-mi permit una mare... am un Maybach model nou că nu-mi permit un jeep, ce să fac!? Sunt săracă!”, a spus impresara.

Ce spune Anamaria Prodan despre roțile de la bolid-ul ei de lux

Anamaria Prodan a adus în discuție și problema cauciucurilor, spunând că a auzit din diferite surse, că antrenorul i-ar fi cumpărat roțile de la Ferarri.

Citeste si: Anamaria Prodan se descurcă în orice situație. Impresara a povestit cum a câștigat primii săi bani

„Când am să-mi permit să-mi iau alte mașini mari am să anunț să nu-mi mai poarte nimeni de grijă! Dacă sursele din anturajul lui Reghe declară că mi-a luat cadou roți la Ferarri, asta înseamnă că-l fac de rușine la maxim pe marele antrenor.

Bărbații adevărați chiar au grijă de familie, nu și-o fură și nu dau în ziare așa ceva”, a continuat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si