Anamaria Prodan a aruncat bomba zilele trecute! Ea a spus că se gândește la o carieră în politică, urmând exemplul mamei sale, Ionela Prodan, care a fost membru PSD.

”Eu cred că un om care s-a născut cu calitatea de a fi lider, este bun în tot ceea ce face. Iar eu am o provocare cu mine însămi. Vreau să văd dacă pot să sparg fiecare barieră care îmi este ridicată.

Iar până acum în proporție de 99% am cam tins spre perfecțiune, mi-au ieșit toate. Am vrut să închid fiecare capitol din viața mea foarte frumos. Așa că o să mai fac unul două transferuri răsunătoare și apoi mă duc și spre politică”, a spus, săptămâna trecută, impresara într-un interviu pentru Capital.

Citeste si: Anamaria Prodan, conturi între 50 și 100 de milioane de euro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apoi, într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a explicat că a primit oferte de la mai multe partide, dar deocamdată nu a studiat cu atenție platforma lor. Așa că nu știe unde se va duce, dar știe sigur că ea va fi un promotor de imagine pentru acel partid.

”Mă gândesc să intru în politică. Dacă e să o fac, aș face istorie. Eu voi discuta doar cu numărul 1 din acel partid”, a spus Anamaria Prodan la tv.

Citeste si: Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai: „Din casa mea, cobor la mall” FOTO

Citeste si: Prodanca, în lacrimi! Ce a putut să scrie impresara în urmă cu câteva minute în dreptul unei fotografii de suflet! ”Nimic nu s-a schimbat de când ai plecat”

 

Anamaria Prodan vrea să o urmeze pe Ionela Prodan în politică! Se înscrie în PSD?

Cea supranumită sexy-impresara a vorbit și despre mama sa, Ionela Prodan care a fost politician, membru în PSD, pe vremea în care Ion Iliescu era președintele partidului. În 2013, Ionela Prodan a fost numită reprezentant special pentru Românii de Pretutindeni şi coordonator al programului „Cunoaşte România prin cultura sa tradiţională”, iniţiat şi derulat de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2016, a fost propusă să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD Covasna, însă nu a reușit să și câștige. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si