Apar noi detalii în complexul caz al medicului stomatolog ucis la Brăila, în propriul cabinet. În cursul zilei de ieri a fost descoperit un nou ADN sub unghiile victimei, pe lângă cel pe care autoritățile îl găsiseră deja.

Se pare că nu ar exista însă un alt suspect, pentru că acest nou ADN aparține tot presupusului criminal. Mai exact, este vorba despre profilul genetic al aceluiași bărbat, care s-a amestecat cu ADN-ul victimei.

Citește și: La doar 3 ani, o fetiță din Slatina a sunat la 112 să anunțe că tatăl ei i-a ucis mama. Ce au descoperit polițiștii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima

Anchetatorii au și mai multe probe împotriva presupusului criminal de la Brăila

În urma descoperirii celei de-a doua probă ADN de sub unghiile victimei, anchetatorii au încă o probă împotriva presupusului criminal de la Brăila. Voci din anchetă spun că procurorii sunt convinși că suspectul principal este fără îndoială adevăratul criminal, mai scrie sursa citată.

Chiar dacă s-a crezut că a doua probă ADN ar fi a unui alt suspect, și deci ar indica spre o a doua persoană implică în comiterea tragediei, această ipoteză nu este adevărată.

Cel de-al doilea ADN reprezintă o combinație între cel al suspectului și al doctoriței, de aici confuzia.

În acest moment bărbatul care se presupune că a ucis-o pe doctoriță este arestat preventiv. Până în acest moment individul nu a recunoscut fapta, însă le-a cerut magistraților să fie eliberat. Judecătorii au refuzat însă solicitarea sa, așa că acesta rămâne pentru moment după gratii.

Anchetatorii iau acum în calcul noi ipoteze care ar fi putut duce la teribila crimă.

Una dintre acestea este tentativa de furt, mai exact că dentista l-ar fi prins pe suspect în timp ce jefuia cabinetul. Nu este exclusă nici varianta unei agresiuni sexuale, dar oamenii legii au și altă variantă. Aceștia iau în calcul și posibilitatea ca femeia să fi fost ucisă pentru că nu i-ar fi tratat ucigașului măseaua care îl durea.

Citește și: „Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă

crima braila, stomatolog ucis, suspect crima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si