Andreea Bănică face declarații inedite din timpul pandemiei COVID-19. Focoasa blondină își petrece majoritatea timpului alături de copii. „Zilele cu copiii sunt cele mai frumoase, dar și cele mai grele și pline de peripeții. Anul acesta am învățat să le apreciez mai mult pe femeile care aleg să stea acasă dupa ce au copii, pentru că să fii mamă full time e cel mai greu job din lume.

🖤👏” a menționat artista.

Andreea Bănică- o mămică modernă

andreea bănică mamă în pandemie
Andreea Bănică alături de soțul și de fiul lor.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dan Bittman a izbucnit din nou! Artistul, revoltat din cauza restricțiilor: „Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva drepturile în felul în care mi se restrâng acum”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, spune că se testează săptămânal pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus

Vedeta TV postează zilnic poze din cadrul familiei sale. Ea și băiețelul și fetița sa, Noah și Sofia, fac tot felul de activități împreună. Andreea Bănică s-a apucat chiar de a face clipuri pe tiktok la cererea fiicei sale Sofia.

„Mi-a ieșit? 🙈 Nu vreți să știți cat s-a rugat de mine să facem filmulețul pentru contul ei de TikTok 😂 Ce să fac, n-am avut cum să o mai refuz, nebunie mare cu filmulețele astea 🤷‍♀️ @sofitelbikistar- așa o găsiți pe Sofia pe TikTok.” a transmis Andreea Bănică.

andreea bănică mamă în pandemie
Andreea Bănică, alături de fiul ei Noah.[Sursa foto: Facebook]

Andreea Bănică trăiește o viață de vis alături de soțul și cei doi copii ai lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si