Odihna și o viață echilibrată contează foarte mult pentru Andreea, iar acum este în culmea fericirii datorită faptului că nu va mai fi nevoită să se trezească la șase dimineața.

Andreea Mantea, mesaj pentru fani în miez de noapte

Prezentatoare a mărturisit de mai multe ori că are un program încărcat ce implică activități gospodorăști, timp petrecut cu fiul său, dar și ore de filmare pentru ”Casa Iubirii”.

Citeste si: Dragoș dă cărțile pe față după eliminarea din "Casa Iubirii". "Eu și Kinga am avut o relație foarte bună. Am fost perceput greșit de fete"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Însă vedeta a făcut anunțul, și nu va mai fi nevoită să se trezească la șase dimineața pentru că fiul său, David, se află în vacanță.

Ce a postat Andreea Mantea pe instagram

”Cine se va trezi pentru ultima dată la șase dimineața pentru urătoarele 2-3 luni? Nici nu mai contează! Contează că mâine este ultima zi în care eu mă trezesc la ora șase, pentru că...mai

ai o zi, trebuie să mă trezesc și mâine. O zi contează pentru mine, pentru că nu mai pot, că mă culc la două, că mă culc la trei, la patru, trebuia să mă trezesc”, a  spus Andreea Mantea pe story.

Citeste si: El este Nicolas, noul concurent din "Casa Iubirii". Primele declarații ale acestuia: ”Am intrat în cușca leoaicelor”

David nu este foarte încântat de vacanță, el afirmând că mâncarea de la școală este foarte gustoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si