Băieții și-au dorit cu ardoare să testeze sinceritatea fetelor, să afle dacă partenerele lor s-au purtat natural și cu sinceritate în Camera roșie, la prima întâlnire.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”: Curtea de Argeș, leagăn al Monarhiei

Andreea Mantea, moderatoarea show-ului “Casa Iubirii”, dornică să afle cum au evoluat lucrurile în tabăra băieților, și văzându-i pe aceștia un pic <reținuți>, i-a impulsionat să vorbească deschis despre experiențele lor.

În urmă dezvăluirilor făcute de către băieți, Andreea Mantea a sesizat că pentru unii dintre aceștia cafeaua a avut un gust dulce-amărui, unii dintre concurenți schimbându-și părerea în privința unora dintre fete. Andreea Mantea a simțit nevoia să nuanțeze această situație și să îi facă mai atenți unii la ceilalți.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Vreau să intervin puțin în toată situația asta! Orice om se comportă diferit în mediul lui mai intim sau atunci când se întâlnește cu prietenii, ori când știe că se uită mai multă lume la el (…) Nu vreau să iau apărarea nimănui și să nu credeți că sunt părtinitoare”, a mai adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Antonescu, la „Dimineața cu noi”: „Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

După ce, ieri, băieții au fost cei care au lansat invitația fetelor în Camera roșie, urmează ca astăzi fetele să le facă invitația băieților în această încăpere specială, iar Andreea Mantea le-a adresat un sfat prețios tinerelor concurente.

“Astăzi, fetelor, voi dețineți puterea așa că bucurați-va de acest moment!”, le-a spus charismatica prezentatoare a show-ului.

Așadar astăzi, de la ora 17:00, urmează o serie de emoții puternice în “Casa iubirii”, concurenții pășind mai departe în călătoria găsirii sufletului pereche.

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si