Andreea Tonciu este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul din România, care niciodată nu s-a ascuns din a-și exprima punctul de vedere sau să vorbească despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei. Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că nu suportă falsitatea și că preferă ca o persoană să fie 100% reală, chiar și atunci când apare la televizor sau pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, detalii picante din viața de familie. Cum decurge căsnicia vedetei TV

Invitată în emisiunea "Fiță cu Adiță", moderată de Adiță Voicu și difuzată în exclusivitate pe canalul de YouTube theXclusive, Bruneta a fost mai sinceră ca niciodată și a mărturisit că nu își controlează soțul, ba mai mult, aceasta susține că îi oferă toată libertatea de care are nevoie.

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 12:00 au plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

"Eu cu soțul meu nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă ceva, poate să facă. Îi dau libertate, pe cuvânt. Nu îl controlez în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Să mor eu! Dar știi de ce? Pentru că are patru telefoane, dintre care doar unul este Iphone, iar eu sunt afonă la internet. Pe celelalte trei nu știu să umblu, să fac nimic.

Sunt liniștită, pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda 1.

Un bărbat dacă vrea să se ducă, se duce cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că ai și cea mai bună femeie lângă tine, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală", a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță".

Andreea Tonciu, despre divorțul anului din showbiz-ul românesc. În ce relații a rămas cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

O țară ăntreeagă a aștepta cu sufletul la gură ca Andreea Tonciu să vorbească despre divorțul anului din showbiz-ul românesc, mai exact cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp, care sunt nașii de cununie ai brunetei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fără să ezite, vedeta a dezvăluit cum se înțelege atât ea cât și soțul ei cu nașii lor.

Andreea Tonciu dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". Ce surprize i-a pregătit Adiță brunetei

Citeste si: Florentina Opriș și-a sărbătorit ziua de naștere: "Am petrecut romantic, În doi, la un restaurant pescăresc chiar în port, în Varna!"

"Sunt în relații foarte bune și cu Reghe și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi", a declarat Andreea Tonciu, atunci când Adiță a întrebat-o cui îi ține partea în scandalul anului.

Mai multe detalii picante despre viața Andreei Tonciu puteți afla urmărind episodul 37 al emisiunii "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine este George, noul concurent de la "Casa Iubirii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si