Aya de la "Puterea Dragostei" a fost plecată în Germania, la mama ei, iar după venirea de acolo, și-a luat zborul spre Liban, la tatăl ei.  Aya a stat la familia ei din Liban timp de o lună, în care și-a rezolvat anumite probleme.

Citeste si: Ella și Jador de la „Puterea Dragostei”, împreună în Dubai. În ce relație se află cei doi

"Erau zvonuri ca ne-am despartit, nu a fost chiar o despartire. Era o cearta, noi ne certam mai des. Ne certam, ne dam block cateva ore si dupa vorbim. S-a intamplat si cand am fost eu plecata", a declarat Aya în studioul emisiunii "Totul despre Puterea Dragostei" de la Wowbiz.

Andrei: "M-a durut absența ei"

Andrei a mărturisit că i-a simțit lipsa iubitei sale din primele momente, iar când data întoarcerii ei s-a amânat, au apărut anumite tensiuni între ei.

"O intrebam cand vine si ea nu stia. N-au fost certuri atat de grave, incat sa se ajunga la o despartire...A stat o luna de zile acolo, eu nu aveam cum sa stau atat plecat. Nu m-a durut ca a plecat doar ea, m-a durut absenta ei, au fost chiar grele primele zile. Nici nu ajunsesem acasa de la eroport si ii simteam lipsa prin casa", a dezvăluit Andrei.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei a vorbit despre despărțirea de Cristian Jitaru

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Andrei: "N-au fost certuri atat de grave, incat sa se ajunga la o despartire"

[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Aya și Andrei s-au cunoscut în casa Puterea dragostei, iar cei doi formează un cuplu și în ziua de astăzi.

Cei doi au planuri mari împreună, iar fanii se așteaptă ca în orice moment, Andrei să îi pună marea întrebare iubitei sale. Fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit de multe ori că el are deja inelul pregătit și doar mai așteaptă momentul în care o va cere în căsătorie.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit ce a pățit în Dubai: ”Nu sunt în stare de nimic!”

Aya: I-am zis: trebuie sa plec, familia mea nu e în România 

Aya a explicat că neînțelegerile dintre ei au apărut după vreo două săptămani de la plecarea ei, când Andrei s-a suparat că stă prea mult acolo.

"I-am zis asta e, trebuie sa plec, familia mea nu e in România, trebuia sa plec...", a spus fost concurentă de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si