Andrew Tate a postat un nou mesaj pe Twitter după ce judecătorii au decis ca aceștia să rămână în arest.

Contestația depusă de avocați a fost respinsă în cursul zilei de ieri

"Am fost în închisoare 61 de zile și nu mi s-a permis nici măcar o vizită, nici măcar copiii mei nu m-au putut vedea.", a scris Andrew Tate pe Twitter.

"Nu mă pot ține în această celulă pentru totdeauna. Minciunile dușmanilor mei se prăbușesc.(...) Indiferent de situație, un lucru este sigur: Este posibil. Treci la treabă.", a mai scris acesta.

Citește și: Verdict în cazul Fraților Tate. Aceștia rămân în arest preventiv, decizia Curții de Apel București fiind definitivă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andrew Tate a revenit pe Twitter și cu sfaturi financiare pentru cei care nu traversează o situație financiară foarte bună.

" Am fost pus pe acest pământ de Dumnezeu pentru a vă arăta ce este posibil. Nu ești menit să fii sclav. Am fost mai sărac decât tine. Am fost crescut de o mamă singură. Am reușit. Am cucerit internetul.(...) Scopul bătăliilor nu este să câștigi întotdeauna.

Scopul bătăliilor lui Dumnezeu este să-i poți arăta puterea inimii tale atunci când pierzi.", a mai spus acesta.

Ce au declarat avocații lui Tristan și Andrew Tate

Avocatul fraților Tate, Eugen Vidineac, a ținut să lămurească speculațiile cu privire la plecarea lui Andrew Tate în Dubai, dar și despre alăturarea unor politicieni pentru a le susține nevinovăția.

Citește și: Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi au cerut fetelor să își retragă plângerile și au încercat să îi atragă pe George Simion și Diana Șoșoacă de partea lor

Voi începe cu ideea de Dubai! Nu a fost nicio intenție de-a lui Andrew de a pleca în mod fraudulos pe teritoriul Dubaiului. Se reține faptul că își pregătește niște analize pe o stare de sănătate șubredă preexistentă, cu o scrisoare medicală a medicilor din Dubai, unde se arată foarte clar că starea lui de sănătate este pusă sub semnul întrebării și evoluția acestei stări de sănătate este necunoscută ușor galopantă și sub condiția eliberării lor, deci legal liberi, ar fi vrut să plece la analize în Dubai singur, nu să plecăm, ci să plec. În situația în care nu ar fi fost posibil, el și-a făcut programare la un alt spital privat din București, unde au și avut loc analizele”, a mărturisit el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si