Close sidebar
Close sidebar

Arnold Schwarzenegger, mesaj de interes international: "Toata lumea trebuie sa coopereze" - Despre ce e vorba

Actorul si fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger a indemnat la finalul unei intalniri cu presedintele francez Emmanuel Macron, vineri, sa nu se faca din problema modificarilor climatice o miza politicianista, la trei saptamani dupa decizia presedintelui american Donald Trump de a parasi Acordul de la Paris, relateaza Reuters.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Toata lumea trebuie sa coopereze", a declarat vicepresedintele R20, o organizatie implicata in lupta impotriva incalzirii globale, in fata presei, la Palatul Elysée.

"Este indispensabil sa nu se faca din ea o miza politicianista", a subliniat fostul guvernator republican.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Nu exista aer de stanga sau de dreapta, respiram cu totii acelasi aer(...). Iata despre ce am discutat, despre modul in care putem sa cooperam, sa consolidam miscarea ecologica", a spus el.

Dupa decizia miliardarului republican Donald Trump de a parasi Acordul de la Paris, pe 1 iunie, Franta depune eforturi sa preia conducerea ofensivei in problema incalzirii globale.

Actorul din Terminatorul, care a criticat decizia presedintelui american, a venit deja la Paris, la sfarsitul lui aprilie, pentru a semna o conventie in vederea unei cooperari intre R20 si C40- un grup de primari angajati in lupta impotriva modificarilor climatice, scrie news.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI