Close sidebar
Close sidebar

"Asa se joaca taticii!" O fetita a fost abuzata sexual ani in sir de catre tatal ei, "in joaca". Barbatul a incercat chiar sa o lase insarcinata

Un tata si-a abuzat sexual ani in sir fiica vitrega, facand-o sa creada ca acest lucru este ceva normal, "un joc" pe care toti taticii il joaca cu copiii lor. Cand fata a ajuns la pubertate, barbatul a incercat chiar sa o lase insarcinata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Janet avea doar 4 ani cand mama ei si-a refacut viata cu Laurence, un barbat care parea a fi un tata ideal pentru fiica ei. Barbatul parea un tata extraordinar, iubitor, grijiliu si protector, exact ce aveau nevoie femeia si fiica ei.

Dar Laurence ascundea un secret teribil si in scurt timp, din tatal ideal, s-a transformat intr-un monstru. Barbatul era un pedofil, iar pentru micuta Janet a inceput calvarul.
"Eram atat de mica. A intrat in camera mea, a bagat mana sub patura si a inceput sa ma atinga. Nu stiam despre ce e vorba. Tin minte ca mi-a spus ca este un joc pe care taticii il joaca", povesteste Janet.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Laurence parea tatal pe care mi l-am dorit mereu. Imi acorda atentie si imi lua apararea mereu. Dar minunea nu a durat mult. Noaptea, el se transforma intr-un monstru".

Pe masura ce a cresut, fata si-a dat seama ca ceea ce ii face tatal ei vitreg nu este de fapt un joc nevinovat.

Janet a incercat sa vorbeasca cu Laurence si sa il faca sa se opreasca, fara succes insa.

Laurence incepuse sa devina gelos cand, la 10 ani, Janet a inceput sa iasa cu tineri de varsta ei. El a incercat sa isi lase fiica vitrega insarcinata, pentru a o lega de el pentru totdeauna.

La 12 ani, Janet si-a facut curaj si i-a povestit unei prietene ceea ce ii face tatal ei vitreg.

Aceasta le-a spus parintilor sai, care au anuntat de urgenta politia, scrie The Sun.
Laurence a fost condamnat la 15 ani de inchiosare pentru viol. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI